Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 salate rapide si delicioase

de Sunt Fericita la 2014-06-06
Top 5 salate rapide si delicioase
Luna iunie a dat startul sezonului de salate si pun pariu ca v-ati plictisit deja de cele clasice, pe care le preparati de minim trei ori pe saptamana.


Lasati-va imaginatia sa isi faca de cap atunci cand sunteti in bucatarie si nu va cramponati de retetele clasice! Plus ca atunci cand vine vorba de salate sanatoase, avem o mare varietate de produse din care putem alege!

Va prezentam cinci tipuri de salate sanatoase, care sunt cu atat mai delicioase, cu cat le veti da o nota personala:

Salata de castraveti cu marar
Salata de castraveti cu marar este delicioasa, usoara si rapid de preparat. Taiati castravetii cubulete, tocati marunt o legatura de marar si adaugati sare, piper, ulei si otet, dupa gust. Este indicat sa alegeti un ulei de masline/in/canepa/argan si otet de mere. Daca aveti la indemana, inlocuiti sarea normala cu cea marina.

Salata rucola cu rosii
Spalati bine frunzele de rucola si tocati marunt aproximativ jumatate de kilogram. Adaugati cateva rosii cherry taiate cubulete si sare de mare cu ierburi aromatice sau cu alge marine si ulei de masline. In functie de gust, puteti adauga si otet balsamic.

Salata de ton
Alegeti o salata bogata, eventual una creata si rupeti frunzele. Evitati sa le taiati cu cutitul! Aveti nevoie si de cateva ciuperci proaspete, curatate, taiate rondele, trase la tigaie in foarte putin ulei de masline sau de palmier. Adaugati conserva de ton si putina sare marina.

Salata de ghebe
Cumparati cateva ghebe proaspete si fierbeti-le cateva minute in apa cu sare, iar apoi lasati-le la scurs. Taiati rondele o ceapa, putin usturoi si cativa gogosari, pe care le puneti la fiert peste ghebe si le lasati sa dea in clocot in apa si putin otet. Lasati-le la scurs si adaugati piper, mustar, coriandru, putin marar si un praf de nucsoara.

Salata de vinete
Intepati vinetele cu o scobitoare inainte de a le pune la cuptor, unde le veti tine timp de 45 de minute, in care le veti intoarce de doua-trei ori. Dupa ce sunt coapte le puteti taia in doua jumatati egale, pe lung si razuiti miezul incepand de la codita. Adaugati miezul intr-o strecuratoare si lasati cateva minute la stors, apoi amestecati-l cu putin ulei, pana devine omogen. Tocati rondele o ceapa si adaugati peste salata de vinete, care poate fi servita pe paine prajita si cu putina verdeata deasupra!

Pofta buna!


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salata de ton

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0