Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Americanii, pe punctul de a recomanda vaccinarea anti-Covid a copiilor sub 11 ani

de Sunt Fericita la 2021-10-28
Americanii, pe punctul de a recomanda vaccinarea anti-Covid a copiilor sub 11 ani
Mai multi experti din cadrul FDA (echivalentul Agentiei Europene a Medicamentului) au votat in bloc pentru vaccinarea anti-Covid a copiilor sub 11 ani cu serul Pfizer-BioNTech.


O eventuala autorizare de catre FDA pentru aceasta categorie de varsta ar insemna un pas important pentru ca 28 de milioane de copii americani sa fie vaccinati si ca multi dintre ei sa revina la invatamantul cu predare in format fizic.
 
Vaccinul Pfizer-BionTech ar putea deveni disponibil pentru copiii din aceasta categorie de varsta cel mai devreme saptamana viitoare. FDA nu este obligata sa adopte recomandarile formulate de comitetul sau de experti, dar, de obicei, respecta recomandarile acestuia. In cadrul votului de marti seara, 17 experti au votat pentru aceasta recomandare, iar unul s-a abtinut de la vot.
 
Daca FDA va autoriza vaccinul Pfizer-BioNTech pentru copiii din grupa de varsta 5-11 ani, un comitet consultativ al Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor (CDC) se va intruni saptamana viitoare pentru a formula recomandari oficiale in privinta administrarii serului. Directorul CDC va lua decizia finala.
 
Desi numarul copiilor care dezvolta forme grave de COVID-19 sau care mor din cauza acestei boli este relativ scazut in comparatie cu cel al adultilor, unii dintre copii dezvolta complicatii medicale, iar numarul infectarilor in randul copiilor si adolescentilor nevaccinati a crescut in ultimele luni din cauza variantei Delta a noului coronavirus, care este mult mai contagioasa.
 
Conform datelor publicate de Academia Americana de Pediatrie, peste 500 de copii din Statele Unite au murit din cauza COVID-19.
 
Doar cateva tari din lume, inclusiv China, Cuba si Emiratele Arabe Unite, au autorizat pana in prezent vaccinuri anti-COVID-19 pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani sau chiar mai mici.
 
In Statele Unite, doar 57% din populatie este vaccinata cu schema completa impotriva noului coronavirus, iar SUA se afla din acest punct de vedere in spatele altor tari dezvoltate, precum Marea Britanie si Franta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vaccin

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fda

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0