Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Filme de divertisment pe care trebuie sa le vezi

de Sunt Fericita la 2019-06-19
Filme de divertisment pe care trebuie sa le vezi
Daca vrei sa vezi un film de comedie care sa te binedispuna, atunci ti-am pregatit un top cu cele mai amuzante filme de divertisment. Iata care sunt acestea!


Multi dintrei noi ne dorim sa ne uitam la un film de divertisment care sa ne faca sa radem cu pofta. Renuntam la filmele de actiune sau drame si trecem la comedii. Iata care sunt filmele de divertisemnt  pe care nu ai voie sa le ratezi.

 
Breaking News. Un film care te va face sa intelegi puterea mass-media si cat de mult aceasta ne poate influenta. Este o actiune amuzanta in care vei vedea un agent de politie care este surprins de camerele de supraveghere atunci cand se preda, tocmai din cauza criminalilor, de frica acestora. Imediat cum se preda, integritatea politiei este sub atacul opiniei publice, iar politia pleaca in misiunea de arestare a criminalilor pentru a-si recastiga respectul oamenilor.

 
Point Break. Un film de actiune foarte bine pus la punct in care pana si cele mai mici detalii sunt extrem de bine stabilite. Filmul are in prim plan lupta unui agent FBI de a prinde o banda de spargatori de banca ce poarta masti cu fetele fostilor presedinti din Statele Unite ale Americii.

 
National Lampoons Animal House. Este filmul cu multi studenti petrecareti si fara chef de invatat care incearca cu orice pret sa distruga orice cod de disciplina din facultate. Obiectivul lor este de a-i detrona pe studentii aflati la prestigioasa Omega Theta Pi, studenti bogati, superiori lor.

 
The Party. Personajul principal este dat afara din productia unui film de la Hollywood si din intamplare ajunge la o petrecere organizata chiar de regizorul care l-a dat afara. O data ajuns la petrecere, acolo se intampla o multime de situatii amuzante, dar si probleme pe care acesta le depaseste cu brio.

 
Big Trouble in Little China. Un sofer de camion care ajune la aeroport, impreuna cu un prieten care isi asteapta iubita,  iubita care este rapita de Lords of Death. Intre timp, camionul ii este furat, iar cei doi prieteni il intalnesc pe David Lo Pan, un lord ce are puteri supranaturale. Ei incearca sa salveze fata rapita, insa trec printr-o multime de actiuni amuzante pana o recupereaza. 

 
Filme pe care le poti programa pentru vizionare in orice weekend deoarece te vor binedispune si te vor pregati, intr-o nota optimista, pentru o noua saptaman de munca.


Citeste AICI si Filme care te vor face sa pretuiesti mai mult viata!
Citeste AICI si Filme la care sa nu te uiti niciodata singur!


Sursa foto: pixabay.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0