- 110 g unt;
- 250 g unt de arahide;
- 100 g biscuiti graham;
- 125 g zahar pudra;
- 150 g ciocolata maruntita.
Untul topit se amesteca intr-un bol cu 150 g unt de arahide, se adauga zaharul pudra si se amesteca bine pana se topeste, apoi se incorporeaza biscutii graham maruntiti.
Compozitia se pune intr-o tava si se niveleaza cu o spatula.
Topim la bain marie sau la microunde untul de arahide ramas (100 g) si ciocolata. Se intinde peste compozitia din tava.
Dupa o ora se poate servi.
Sursa articol si sursa foto: spoonuniversity.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.92
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!