- 110 g unt;
- 250 g unt de arahide;
- 100 g biscuiti graham;
- 125 g zahar pudra;
- 150 g ciocolata maruntita.
Untul topit se amesteca intr-un bol cu 150 g unt de arahide, se adauga zaharul pudra si se amesteca bine pana se topeste, apoi se incorporeaza biscutii graham maruntiti.
Compozitia se pune intr-o tava si se niveleaza cu o spatula.
Topim la bain marie sau la microunde untul de arahide ramas (100 g) si ciocolata. Se intinde peste compozitia din tava.
Dupa o ora se poate servi.
Sursa articol si sursa foto: spoonuniversity.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.92
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!