Cum sa faci batoane energizante la tine acasa
de
Elena Alina Constantinescu la 2016-10-11

Ne plac foarte mult dulciurile pregatite in casa, deoarece sunt mult mai gustoase si mai sanatoase decat cele din comert. Sunt o gustare excelenta in pauza de masa sau dupa un antrenament istovitor la sala de sport. Iata o reteta simpla, fara coacere!
Mai mult, datorita potasiului, fructele uscate micsoreaza nivelul de colesterol si scade riscul de boli de inima, regland tensiunea arteriala.
Semintele de in si de canepa sunt unele dintre cele mai hranitoare alimente, iar pudra de cacao stimuleaza metabolismul.
Ingrediente:
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE
Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- 170 g migdale/caju/nuci/fistic;
- 150 g curmale fara samburi;
- 150 g smochine;
- 2 linguri de seminte de canepa;
- 2 linguri de seminte de in;
- 3 linguri de cacao.
Batoane energizante - modalitate de preparare:
Ingredientele se pun in blender si se mixeaza pana se obtine o compozitie omogena.
Pune intr-un vas cu dimensiunea de 8x8 cm hartie de copt si adauga compozitia pe care o presezi cu lingura.
Se lasa la frigider cel putin 3 ore, apoi se taie dreptunghiuri si se serveste.
Pofta buna!
Sursa articol si sursa foto: everydayhealth.com
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.67
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole