Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bauturile de toamna care te ajuta sa rezisti cu brio schimbarilor atmosferice

de Sunt Fericita la 2019-10-10
Bauturile de toamna care te ajuta sa rezisti cu brio schimbarilor atmosferice
Ne-am gandit ca e bine sa ne reamintim de o lista pe care am mai discutat-o in trecut: bauturile de toamna. Pentru ca exista mult interes in aceasta privinta, iti oferim cateva sugestii care sa te ajute sa rezisti cu brio la schimbarile atmosferice.


In functie de preferinte, fiecare dintre noi alege ceva cald care sa-i fie aproape la inceput de zi sau in timpul unei pauze. Iata, asadar, sugestiile noastre.
 
Cafea
Cafeaua contine foarte multi antioxidanti care iti protejeaza celulele, unele studii aratand ca previne si anumite forme de cancer. Daca bei pana la 6 cesti de cafea pe zi vei scadea riscul de cancer la prostata, iar daca bei minim 5, posibilitatea aparitiei cancerului la san va fi mai mica, dupa cum arata 2 cercetari diferite.
 
Din pacate, exista si un studiu care demonstreaza ca band 2 cani de cafea pe zi cresti riscul cancerului pulmonar, caci Organizatia Mondiala a Sanatatii inca are aceasta bautura trecuta pe lista cu elemente cancerigene.
 
Asadar, o ceasca de cafea pe zi (neagra, fara zahar sau sirop) este suficienta pentru a beneficia si de energie, si de un plus la sanatate.
 
Cidru de mere
Desi contine zahar, este mai indicat decat sucurile de fructe din comert. Cidrul de mere se obtine din intregul fruct, astfel ca vei beneficia de potasiu, fier si vitamina C.
 
Nu uita, insa, ca si un pahar de suc de portocale sau un mix de fructe stoarse sunt foarte bune pentru sanatate! Consuma orice, dar cu moderatie!
 
Ciocolata calda
Ciocolata calda nu are atat de multe calorii precum ar crede lumea, mai ales daca este facuta acasa. Poti folosi lapte degresat si foarte putin zahar, inlocuindu-l chiar complet cu miere, astfel incat sa simti si gustul dulce, dar sa beneficiezi de vitamine si alte componente sanatoase.
 
Ciocolata contine cacao, acesta avand foarte multi polifenoli, buni pentru sanatate.
 
Ceai verde
Ceaiul verde este obtinut din frunzele verzi ale arbustului cu acelasi nume, avand multi polifenoli, dupa cum spun oamenii de stiinta de la Centrul medical din Maryland. Antioxidantii nu lasa celulele sa fie distruse de chimicalele din mediul inconjurator.
 
Studiile arata ca 3 cani de ceai verde pe zi scad riscul infarctului cu 11 procente, crescand nivelul colesterolului "bun" si prevenind cancerul de vezica, la san si cel corectal.
 
Mai mult decat atat, aceasta bautura face ca grasimile sa fie arse mai repede si indeparteaza simptomele depresiei.
 
Nu uita sa zambesti astazi! Esti frumoasa!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0