Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Black Friday 2023 pentru tine si familia ta: reducerile pe care le-ai asteptat un an intreg

de Alina Ilie la 2023-11-01
Black Friday 2023 pentru tine si familia ta: reducerile pe care le-ai asteptat un an intreg
Se spune ca unele lucruri nu pot fi evaluate in bani, iar sanatatea este unul dintre acestea. BLACK FRIDAY a inceput cu reduceri de pana la 85% pentru lucrari despre sanatatea familiei tale iar transportul este GRATUIT la orice comanda.


Fie ca este vorba de produse despre mentinerea unui corp sanatos si relaxare, de energie si bunastare generala, va oferim lucrari cu reduceri de pana la 85% care sa va aduca beneficii semnificative pe termen lung si sa contribuie la o viata mai sanatoasa si mai fericita.
 
Iti prezentam in continuare cateva dintre lucrarile pe care le poti cumpara la reducere de Black Friday, cel mai asteptat eveniment comercial al anului.
 
 
Daca va doriti sa fiti creativ, sa va simtiti implicat si multumit de munca pe care o faceti, daca vreti sa nu mai aveti mintea obosita in permanenta, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa va antrenati mintea cu Neurobic! Rutina, oboseala psihica puternica si lipsa de concentrare devin istorie!
 
Facand exercitiile din carte si intelegand beneficiile pe care acestea le au pentru creier, veti capata obiceiuri noi care va vor face mult mai productivi, extrem de agili si rapizi in gandire. Veti fi niste oameni mult mai organizati si mai eficienti, ceea ce nu poate sa insemne decat bunastare atat personala, cat si materiala! Puteti face exercitiile intr-o pauza de 5 minute la birou sau seara inainte de culcare!
 
 
Salveaza-ti inima si bucura-te de viata din plin! 55 de sfaturi si secrete de la specialisti despre stilul de viata care previne sau atenueaza bolile de inima. Lucrarea pe CD iti aduce acum toate informatiile care te ajuta:
* sa-ti schimbi stilul de viata pentru a preveni sau gestiona eficient bolile de inima
* sa tii cont de factorii care afecteaza sanatatea inimii
* sa inveti cum sa-ti rasfeti inima - cel mai important, senzitiv si insetat de viata organ al corpului omenesc!
 
 
Lucrarea introduce pentru prima data pe piata occidentala aceste tehnici uimitoare de respiratie care provin din China Antica. Lucrarea iti ofera informatii despre:* tehnici pentru indepartarea a doua dintre bolile de piele cele mai comune, prin respiratie si prin masajul unui punct de presiune secret confortabil* cum poti reduce pierderea parului rapid, utilizand miscari usoare de picior si de maini si tehnici de respiratie* cum sa diminuezi ridurile si incaruntirea parului doar inspirand si expirand profund si lent in timp ce stai asezat si apesi punctele de presiune san-in-kou.Comanda acum lucrarea despre Vindecarea cu Ki-Kou!
 
 
Ghidul 'Veggie Smart - Unda verde la sanatate' contine simbioza perfecta intre dieta vegetariana, dieta vegana de detoxifiere si principiile conceptului de nutritie sanatoasa. Se sprijina pe dovezi stiintifice care valideaza alimentatia vegetariana drept metoda optima alimentatie pentru un organism uman sanatos.
Te ajuta sa intelegi daca si in ce fel ghidul iti este de folos in implinirea dorintelor tale privind: * sanatatea * numarul optim de kilograme * psihicul echilibrat * starea ta de bine.
 
 
Invatarea accelerata este un ansamblu de metode care ajuta la absorbirea mai rapida a informatiei, la crearea unei scurtaturi in drumul spre rezultatul dorit. Cele mai importante beneficii ale ghidului mentionate de utilizatorii acestuia sunt:
* Dublarea puterii de concentrare si de invatare;
* Rezultate imbunatatite la invatatura;
* Economisirea timpului;
* Posibilitatea de a aplica tehnicile in orice domeniu.
 
 
Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti transforma in bine viata, corpul si destinul, de a-ti dezvolta personalitatea, de a te autocunoaste. Practicand yoga in mod regulat, ai posibilitatea de a-ti trai viata la potentialul ei maxim!
 
Beneficiile mentale ale yoga:
* creste constientizarea asupra propriului corp
* amelioreaza stresul din organism
* creste nivelul de energie prin detensionarea muschilor
* relaxeaza mintea si corpul
* creste atentia si puterea de concentrare, elibereaza spiritul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatatea familiei

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0