Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A inceput Black Summer: REDUCERI de 70% si Transport GRATUIT la toate produsele de sanatate si stare de bine

de Alina Ilie la 2024-07-16
A inceput Black Summer: REDUCERI de 70% si Transport GRATUIT la toate produsele de sanatate si stare de bine
Se spune ca unele lucruri nu pot fi evaluate in bani, iar sanatatea este unul dintre acestea. Black Summer a inceput cu reduceri de pana la 70% pentru lucrari despre sanatatea familiei tale iar transportul este GRATUIT la orice comanda.


Fie ca este vorba de produse despre mentinerea unui corp sanatos si relaxare, de energie si bunastare generala, va oferim lucrari cu Reduceri de pana la 70% care sa va aduca beneficii semnificative pe termen lung si sa contribuie la o viata mai sanatoasa si mai fericita.  

 
Va prezentam in continuare cateva dintre lucrarile pe care le puteti cumpara la reducere de Black Summer:
 
 
CD-ul Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa iti ofera acum cateva dintre principiile care stau la baza:
* unei sanatati de fier
* a unui corp de invidiat
* a frumusetii exterioare si interioare
* a unei minti armonioase
* a unui spirit elevat
Descopera in cuprinsul CD-ului cateva dintre secretele care le mentin de mii de ani vitalitatea, tonusul fizic si psihic la cele mai inalte cote. Doar de aceea traiesc la inaltime!
 
 
Tehnici secrete de respiratie pentru o sanatate de invidiat - Manuscrisul antic necunoscut occidentalilorLucrarea iti ofera informatii despre:* tehnici pentru indepartarea a doua dintre bolile de piele cele mai comune, prin respiratie si prin masajul unui punct de presiune secret confortabil * cum poti reduce pierderea parului rapid, utilizand miscari usoare de picior si de maini si tehnici de respiratie;* cum sa diminuezi ridurile si incaruntirea parului doar inspirand si expirand profund.
 
Lucrarea prezinta un program usor de inteles si de practicat. Folosind tehnici simple, dar puternice, in intimitatea propriei case, doar cateva minute pe zi, potidistruge boala. Iti poti debloca meridianele energetice, lasand energia vitala sa circule normal. Eficienta acestor tehnici stravechi a fost dovedita de-a lungul a mii de ani.
 
 
Lucrarea 'Tiroida disfunctionala' iti arata ca ai mai multe alternative de lupta cu boala. Te invata: * sa stii cu ce te lupti * sa ai incredere in recuperarea ta * sa iti doresti sa fii sanatos pentru a te bucura complet de viata.
Alege ce ti se pare ca ti se potriveste dintre zecile de informatii! Pot imblanzi boala si te ajuta sa te bucuri din nou de viata. In plus, il poate ajuta pe partenerul tau de viata sa cunoasca mai bine cu ce te confrunti, astfel in cat sa te inteleaga si sa te sprijine mai atent. Pentru tine sau pentru oricine crezi ca are nevoie de astfel de informatii. ...detalii aici >>
 
 
55 de sfaturi si secrete de la specialisti despre stilul de viata care previne sau atenueaza bolile de inima.
Lucrarea iti aduce acum toate informatiile care te ajuta:
* sa-ti schimbi stilul de viata pentru a preveni sau gestiona eficient bolile de inima;
* sa tii cont de factorii care afecteaza sanatatea inimii;
* sa descoperi binefacerile medicinei alternative
* sa inveti cum sa-ti rasfeti inima - cel mai important, senzitiv si insetat de viata organ al corpului omenesc!
 
 
Gasesti in lucrare combinatii eficiente ale alimentelor cu rol major in sanatatea organismului; 35 de retete variate si simple pentru diverse mese ale zilei; plan de dieta de 14 zile.
Veggie Smart - Unda verde la sanatate! contine simbioza perfecta intre dieta vegetariana, dieta vegana de detoxifiere si principiile conceptului de nutritie sanatoasa. Se sprijina pe dovezi stiintifice aduse de specialisti care valideaza alimentatia vegetariana drept metoda optima alimentatie pentru un organism uman sanatos. ...detalii aici >>
 
 
Invatarea accelerata este un ansamblu de metode care ajuta la absorbirea mai rapida a informatiei, la crearea unei scurtaturi in drumul spre rezultatul dorit. Cele mai importante beneficii ale ghidului mentionate de utilizatorii acestuia sunt:
* Dublarea puterii de concentrare si de invatare;
* Rezultate imbunatatite la invatatura;
* Economisirea timpului;
* Posibilitatea de a aplica tehnicile in orice domeniu.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Cunoscuta initial ca o arta martiala originara din China, Tai Chi este o practica extrem de ...
    Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
    Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016