- 400 g migdale crude;
- 10 curmale fara samburi (lasate la hidratat timp de 15 minute);
- sucul si coaja de la 2 lamai;
- un varf de cutit de sare.
- 90 g fructe goji;
- 50 g fulgi cocos (optional).
Mod de preparare:
Pune in robotul de bucatarie migdalele, curmalele, sarea, sucul si coaja de la cele 2 lamai si mixeaza cateva secunde. Transfera compozitia intr-un bol si adauga fructele goji (maruntite inainte), fulgii de cocos si amesteca cu o spatula.
Ia o lingurita din compozitie si formeaza bomboane pe care le lasi la frigider timp de 30 de minute, apoi le poti servi.
In aceasta reteta, fructele goji se pot inlocui cu orice fel de fructe de padure uscate. De asemenea, daca nu ai migdale, poti folosi caju.
Sursa: ohladycakes.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.8
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!