Restaurantul de 3 stele Michelin este condus de bucatarul Eneko Atxa. Prima stea a primit-o in 2006, a doua, in 2010, iar a treia, in 2012. Cuvintele care definesc bucataria basca sunt: traditia, tehnica si creativitatea.
Foto: www.molecularrecipes.com
Mesenii sunt invitati la o plimbare prin gradina si prin sera. In gradina sunt cultivate peste 36 de soiuri de legume. Aici se serveste primul aperitiv.
Foto: www.lavanguardia.com
Foto: www.elitetraveler.com
Oaspetii au posibilitatea de a vizita crama, de a afla cum se face vinul, care sunt soiurile de struguri folosite, etc.
Acestia ajung apoi in sala de mese, care este foarte spatioasa si luminoasa, unde servesc un nou aperitiv: millefeuille cu ansoa, icre cu marar sau masline cu vermut.
Restaurantul are doar 13 mese. Pe o parte se afla bucataria, iar pe cealalta parte, valea care inconjoara Larrabetzu.
Foto: www.spanishhipster.com
Interesant este faptul ca restaurantul nu are o lista de meniuri. Se pot servi doar 3 meniuri: Adarrak (145 euro + TVA), Erroak (135 euro + TVA) sau Prêt à porter (35 euro + TVA). Ultimul meniu contine in fiecare zi alte preparate.
Felurile de mancare se succed intr-un ritm perfect.
Top 10 cele mai bune restaurante din Europa in 2015:
1. Azurmendi (Spania)
2. Troisgros (Franta)
3. L'Arpege (Franta)
4. In de Wulf (Belgia)
5. Quique Dacosta Restaurante (Spania)
6. Louis XV - Alain Ducasse (Monaco)
7. Diverxo (Spania)
8. Le Calandre (Italia)
9. Noma (Danemarca)
10. Etxebarri (Spania)
Sursa: Agerpres
Foto: www.spanishhipster.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.25
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!