Restaurantul de 3 stele Michelin este condus de bucatarul Eneko Atxa. Prima stea a primit-o in 2006, a doua, in 2010, iar a treia, in 2012. Cuvintele care definesc bucataria basca sunt: traditia, tehnica si creativitatea.

Foto: www.molecularrecipes.com
Mesenii sunt invitati la o plimbare prin gradina si prin sera. In gradina sunt cultivate peste 36 de soiuri de legume. Aici se serveste primul aperitiv.

Foto: www.lavanguardia.com

Foto: www.elitetraveler.com
Oaspetii au posibilitatea de a vizita crama, de a afla cum se face vinul, care sunt soiurile de struguri folosite, etc.
Acestia ajung apoi in sala de mese, care este foarte spatioasa si luminoasa, unde servesc un nou aperitiv: millefeuille cu ansoa, icre cu marar sau masline cu vermut.
Restaurantul are doar 13 mese. Pe o parte se afla bucataria, iar pe cealalta parte, valea care inconjoara Larrabetzu.

Foto: www.spanishhipster.com
Interesant este faptul ca restaurantul nu are o lista de meniuri. Se pot servi doar 3 meniuri: Adarrak (145 euro + TVA), Erroak (135 euro + TVA) sau Prêt à porter (35 euro + TVA). Ultimul meniu contine in fiecare zi alte preparate.
Felurile de mancare se succed intr-un ritm perfect.
Top 10 cele mai bune restaurante din Europa in 2015:
1. Azurmendi (Spania)
2. Troisgros (Franta)
3. L'Arpege (Franta)
4. In de Wulf (Belgia)
5. Quique Dacosta Restaurante (Spania)
6. Louis XV - Alain Ducasse (Monaco)
7. Diverxo (Spania)
8. Le Calandre (Italia)
9. Noma (Danemarca)
10. Etxebarri (Spania)
Sursa: Agerpres
Foto: www.spanishhipster.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
