Restaurantul de 3 stele Michelin este condus de bucatarul Eneko Atxa. Prima stea a primit-o in 2006, a doua, in 2010, iar a treia, in 2012. Cuvintele care definesc bucataria basca sunt: traditia, tehnica si creativitatea.

Foto: www.molecularrecipes.com
Mesenii sunt invitati la o plimbare prin gradina si prin sera. In gradina sunt cultivate peste 36 de soiuri de legume. Aici se serveste primul aperitiv.

Foto: www.lavanguardia.com

Foto: www.elitetraveler.com
Oaspetii au posibilitatea de a vizita crama, de a afla cum se face vinul, care sunt soiurile de struguri folosite, etc.
Acestia ajung apoi in sala de mese, care este foarte spatioasa si luminoasa, unde servesc un nou aperitiv: millefeuille cu ansoa, icre cu marar sau masline cu vermut.
Restaurantul are doar 13 mese. Pe o parte se afla bucataria, iar pe cealalta parte, valea care inconjoara Larrabetzu.

Foto: www.spanishhipster.com
Interesant este faptul ca restaurantul nu are o lista de meniuri. Se pot servi doar 3 meniuri: Adarrak (145 euro + TVA), Erroak (135 euro + TVA) sau Prêt à porter (35 euro + TVA). Ultimul meniu contine in fiecare zi alte preparate.
Felurile de mancare se succed intr-un ritm perfect.
Top 10 cele mai bune restaurante din Europa in 2015:
1. Azurmendi (Spania)
2. Troisgros (Franta)
3. L'Arpege (Franta)
4. In de Wulf (Belgia)
5. Quique Dacosta Restaurante (Spania)
6. Louis XV - Alain Ducasse (Monaco)
7. Diverxo (Spania)
8. Le Calandre (Italia)
9. Noma (Danemarca)
10. Etxebarri (Spania)
Sursa: Agerpres
Foto: www.spanishhipster.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
