Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce putem face in weekend fara bani? Incearca aceste 5 idei de activitati!

de Sunt Fericita la 2018-10-04
Ce putem face in weekend fara bani? Incearca aceste 5 idei de activitati!
Vrei sa faci ceva interesant la sfarsitul saptamanii, dar nu prea iti doresti sa cheltui bani sau nu ai fonduri pe cat iti doresti? Iata 5 idei de activitati pentru care nu ai nevoie de bani!


1. Fotografiaza, deseneaza sau picteaza
Nu te costa nimic sa stai acasa, sa-ti iei o foaie-n mana si sa incerci sa desenezi. Spunem acest lucru pentru prima oara pentru ca desenul poate fi realizat si cu un creion. E o activitate care-ti muta concenctrarea pe creativitate, oferindu-ti astfel momente de liniste si placere. Pentru fotografie ai nevoie de un aparat, deci implica niste costuri pe care ar fi trebuit sa le faci anterior acestui weekend. Totusi, daca ai un aparat foto, incearca sa vezi cum ai putea sa prinzi noi cadre sau sa descoperi fotografia macro. 
 
2. Fa-ti un blog!
Nu te costa nimic sa iti creezi un domeniu blogspot si, eventual, vei putea sa faci si bani cu el. Aseaza-ti acolo ganduri, idei de calatorii, experiente pe care le-ai avut, sfaturi pe care vrei sa le impartasesti si, in principal, foloseste-l ca o unealta de discutie cu cei care te vor urmari. 
 
3. Mergi in vizita la o ruda cu care nu te-ai mai intalnit de mult timp
Stim cu totii ca timpul ne este limitat, suntem tot timpul aglomerati si, din cand in cand, mai uitam de rudele noastre. Daca te intelegi bine cu cineva din familie, nu uita ca poti sa ii vizitezi. Anunta, totusi, ca vrei sa treci pe la ei. Nu de alta, dar ar fi neplacut sa nu ii gasesti acasa sau sa aiba altceva planuit.
 
4. Invata o limba straina!
Daca activitatile sociale nu sunt chiar pe placul tau, atunci cand nu ai bani... Ei bine, poti incerca sa inveti o limba straina. Sunt numeroase aplicatii disponibile gratuit pentru mobil sau tableta prin care poti sa iti dezvolti abilitatea de a conversa intr-o noua limba. Cand vei planifica o noua excursie, te vei putea simti ca un localnic, daca vei intelege ce se discuta in jurul tau. 
 
5. Fa voluntariat!
Imbina utilul cu placutul! Iti vei putea face prieteni noi si vei ajuta si comunitatea din care faci parte. In plus, voluntariatul este apreciat de mai mult companii, daca este o activitate facuta cu dedicare fata de o anumita misiune in care tu crezi.
 
Orice ai alege sa faci, noi iti dorim sa ai un weekend minunat si nu uita sa fii fericita! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre weekend

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fara bani

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0