Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o boxa de depozitare?

de Sunt Fericita la 2023-03-06
Ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o boxa de depozitare?
Spatiul de depozitare din propria casa este de cele mai multe ori insuficient, mai ales daca locuiesti intr-un apartament. Mobila pe care o inlocuiesti, accesoriile pentru sporturi de sezon, anvelopele si alte consumabile pentru masina iti ocupa suprafete din locuinta pe care le-ai putea valorifica mult mai eficient.


De asemenea, in cazul persoanelor juridice, cutiile cu documente trebuie pastrate intr-un mediu protejat. De toate aceste griji te poate scapa inchirierea unei boxe de depozitare. Iata ce trebuie sa stii despre acest tip de servicii:

De ce suprafata ai nevoie?

In functie de stilul de viata, de numarul de membri ai familiei si de activitatea pe care o desfasori vei putea stabili numarul de metri patrati de care ai nevoie pentru depozitare. Spre exemplu, un container de depozitare de 14 MP este echivalentul a jumatate de TIR de marfa.

Avantajul unui container este ca te poti misca cu usurinta in interior. De asemenea, poti valorifica spatiul disponibil pe inaltime pana la plafon. Totul este sa aranjezi bunurile eficient. Lipeste obiectele voluminoase de pereti si profita de orice spatiu de depozitare din mobilierul pe care il introduci.

Esential este sa lasi un culoar care sa-ti permita accesul in orice punct al containerului. Ultimul lucru pe care il doresti este sa fi nevoit sa descarci toata marfa pentru a ajunge la un obiect inaccesibil. Cu timpul, vei memora schema depozitului si te vei misca cu usurinta printre obiecte.

Cat de accesibil e locul?

Cu cat este localizat mai aproape de casa ta, cu atat vei ajunge mai usor la bunurile de care ai nevoie. Daca depozitezi obiecte care iti pot fi de trebuinta in orice moment, asigura-te ca alegi un spatiu cu acces 24 de ore din 24, inclusiv in week-end, pentru a nu fi pus in situatia de a astepta ore sau zile ca sa ajungi la ceea ce iti apartine.

Cat de sigur este depozitul?

Serviciile de tip self storage iti asigura acces individual la spatiul de depozitare. Pentru mai multa siguranta, ti se ofera posibilitatea de a alege lacatul pentru usa de acces, fiind singurul care va avea cheia potrivita. In plus, daca inchiriezi un spatiu de depozitare securizat LaDepozit, poti instala o alarma individuala care se conecteaza direct la sistemul de securitate al locatiei.

Cum vei transporta bunurile?

Transportul bunurilor de acasa sau de la firma pana la spatiul de depozitare este in responsabilitatea ta. Totul depinde de numarul si mai ales de volumul lor. Daca nu ai la dispozitie o autoutilitara, vei fi nevoit sa faci mai multe drumuri. Furnizorii de servicii de calitate iti pot pune la dispozitie si servicii de transport. Poti chiar inchiria o duba fara sofer, pe care o vei conduce personal de acasa sau de la sediul firmei pana la locatie. Asadar, atunci cand alegi un depozit pentru marfurile tale, intreaba ce alte servicii iti mai pot pune la dispozitie.

Ai nevoie de servicii suplimentare?

Pe langa transportul obiectelor personale, firmele de calitate asigura si alte servicii suplimentare. Unul dintre cele mai solicitate este cel de manipulare sau impachetare. Pe langa faptul ca nu muncesti inutil pentru a pregati pachetele, ai si avantajul pe care ti-l ofera experienta unor profesionisti care stiu cum sa aseze obiectele pentru a nu se deteriora in timpul transportului si cum sa le despacheteze in siguranta.

Inchirierea unei boxe de depozitare iti poate asigura eliberarea unor spatii importante din casa sau birou. Alege locatia care te avantajeaza cel mai mult, opteaza pentru un spatiu suficient pentru obiectele care te intereseaza si scapa de grija lucrurilor inutile de care erai inconjurat in permanenta.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre depozitare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spatiu de depozitare

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0