Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai buna metoda de epilare pentru fiecare zona a corpului

de Viorica Ghinea la 2017-08-22
Cea mai buna metoda de epilare pentru fiecare zona a corpului
Orice reprezentanta a sexului frumos isi doreste sa gaseasca cea mai buna metoda de epilare, insa adevarul este ca nu exista una potrivita pentru toate zonele corpului. Specialistii in cosmetica afirma ca, pentru indepartarea firelor de par nedorite, trebuie sa apelezi la mai multe solutii de epilare, in functie de zona.


Cea mai buna metoda de epilare pentru linia bikinilor


Epilarea pe linia bikinilor poate deveni o adevarata provocare in sezonul cald, mai ales daca te confrunti cu iritatii si mancarimi. Nu te imprieteni cu lama de ras, fiindca pentru aceasta zona cea mai bun metoda o reprezinta IPL-ul, adica epilarea cu laser. Va trebui sa mergi la 5-8 sedinte de epilare cu lumina intens pulsata pentru a indeparta pentru totdeauna parul nedorit din aceasta zona a corpului.

Specialistii spun ca nici macar ceara nu este potrivita pentru aceasta zona si recomanda (surprinzator!) lama de ras, care nu incurajeaza cresterea pe sub piele a firelor de par.

Solutia perfecta pentru regiunea axiala


La fel ca pe linia bikinilor, in zona axiala pielea este fina si sensibila, astfel ca nu este usor sa gasesti cea mai buna metoda de epilare. Poti sa apelezi la ajutorul lamei de ras, insa numai dupa ce ai aplicat inainte un gel special pentru indepartarea parului, care are rol de hidratare.

Cu ce este bine sa te epilezi pe picioare?


Cea mai buna metoda de epilare pentru picioare o reprezinta ceara, dar numai daca nu ai probleme cu circulatia sanguina. Daca ai vase de sange sparte pe picioare, evita aceasta solutie de epilare ori utilizeaz-o mai rar.

Daca nu te-ai mai epilat pana acum cu ceara, mergi la un salon de infrumusetare pentru inceput. Apoi vei invata sa faci acest lucru si singura, acasa. De asemenea, poti sa folosesti din cand in cand, la nevoie, si cea mai simpla solutie – lama de ras.

Cea mai buna metoda de epilare pentru zona de deasupra buzei

Poti scapa pentru totdeauna de firele de par crescute deasupra buzei cu ajutorul laserului. Dar daca nu ai acum bugetul necesar pentru aceasta metoda ori, pur si simplu, iti este teama sa o incerci, apeleaza la ajutorul unei crème depilatoare. Alege un produs destinat pielii sensibile pentru a preveni eventualele iritatii. Daca nu l-ai mai folosit pana acum, testeaza-l pe o portiune mica de piele. Astfel vei afla daca ai alergie la vreunul dintre ingredientele prezente in compozitia cremei.

Acum ca ai aflat care este cea mai buna metoda de epilare, introdu aceste reguli in ritualul tau beauty si vei avea doar de castigat. Bineinteles, daca ti se pare ca ceea ce foloseai pana acum te avantajeaza mai mult, nu renunta la obiceiurile pe care ti le-ai facut deja.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre picioare frumoase

Cele mai citite articole

Cunoscuta initial ca o arta martiala originara din China, Tai Chi este o practica extrem de ...
Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016