Nutritionistul Lygia Alexandrescu recomanda atentie la urmatoarele modalitati de gatit:
Gatitul la gratar - prin gatirea carnii grase, impanate la temperaturi mari, in flacara directa si in prezenta fumului, rezulta substante cancerigene, de aceea este necesara prelucrarea carnii degresate in prealabil, la temperaturi mai scazute.
Gatitul in abur - este o metoda sigura de gatit care nu necesita neaparat un generator de aburi sub presiune, ci se pot crea acesti aburi prin fierberea unei cantitati mici de apa intru-un vas sigur acoperit cu capac.
Gatitul prin fierbere - fierberea trebuie sa fie controlata in cazul legumelor, pentru a evita distrugerea vitaminelor solubile in apa, adica a vitaminelor B si C. In cazul fierberii este necesara o prelucrare termica a acesteia cat mai completa, pentru a distruge agentii patogeni
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
