Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concert Robbie Williams la Bucuresti. Cat costa biletele

de Alina Ilie la 2015-02-25
Concert Robbie Williams la Bucuresti. Cat costa biletele
Robbie Williams va concerta in premiera in Romania, pe 17 iulie 2015, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Evenimentul a fost confirmat oficial de D&D East Entertainment in cadrul unei conferinte de presa, iar biletele au fost puse in vanzare marti.


Cantaretul britanic Robbie Williams va concerta in premiera in Romania, in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 17 iulie 2015.

Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, "Let Me Entertain You", pe care Robbie Williams il sustine in 2015.

Turneul debuteaza pe 25 martie, la Madrid, si va mai include show-uri in orase precum Barcelona, Paris, Moscova si Tel Aviv, si va include cele mai cunoscute si de succes cantece ale artistului britanic, printre care si "Let Me Entertain You (melodie care da si numele turneului), "Feel" sau "Angels", au anuntat organizatorii evenimentului.

Pretul biletelor difera in functie de categorie. Acestea sunt disponibile prin reteaua Eventim (in magazinele Germanos) si online, pe eventim.ro. Vor fi puse in vanzare 60.000 de bilete.

Categoria Diamond Circle - 572.40 lei
CategoriaGolden Circle - 464.40 lei
Categoria Normal Circle - 189 lei
Categoria VIP- 680.40 lei.


Organizatorii au anuntat ca in primele doua saptamani se vor putea achizitiona 8.000 de bilete la pret promotional 151,2 lei, urmand ca dupa epuizare sa fie de 189 lei.

Valentin Vasiloiu, reprezentant Eventim, a precizat ca publicul a manifestat deja un interes foarte mare pentru acest eveniment si ca se asteapta la incasari foarte bune.

Foto: www.zimbio.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piata constitutiei

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0