1/2 kg visine fara samburi
1 pahar vin rosu
2 galbenusuri de ou
5 linguri zahar
2 foi gelatina
frisca
Crema de visine - preparare:
Visinele se lasa la rece cateva ore, intr-un castron in care s-a turnat vinul. Dupa asta se stoarce zeama si se amesteca cu galbenusurile si zaharul pudra. Se bat pe foc mic cu telul pana se ingroasa si se amesteca cu gelatina (topita in prealabil in apa calda). Crema de visine se toarna calda in pahare sau cupe si se serveste rece, cu frisca si decorata cu fructe.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!