1/2 kg visine fara samburi
1 pahar vin rosu
2 galbenusuri de ou
5 linguri zahar
2 foi gelatina
frisca
Crema de visine - preparare:
Visinele se lasa la rece cateva ore, intr-un castron in care s-a turnat vinul. Dupa asta se stoarce zeama si se amesteca cu galbenusurile si zaharul pudra. Se bat pe foc mic cu telul pana se ingroasa si se amesteca cu gelatina (topita in prealabil in apa calda). Crema de visine se toarna calda in pahare sau cupe si se serveste rece, cu frisca si decorata cu fructe.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
