Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce inel de logodna o va face sa iti spuna “da”, in functie de zodia ei

de SuntFericita.ro la 2017-10-10
Ce inel de logodna o va face sa iti spuna “da”, in functie de zodia ei
Da, inelul ei de logodna trebuie sa fie superb. Nu doar pentru a primi admiratie din partea prietenelor ei, dar si pentru ca cererea in casatorie este un moment de neuitat pentru oricine, in special pentru reprezentantele sexului frumos. Pe langa asta, inelul pe care il vei oferi trebuie sa i se potriveasca intrutotul partenerei tale.


Dintre numeroasele tipuri de inele de logodna, alege-l pe cel care ii completeaza personalitatea viitoarei tale sotii, in functie de caracteristicile zodiei sale!


Berbec: Ca reprezentanta al acestei zodii, partenera ta probabil ca are o mare incredere in propria persoana. In plus, pentru ca berbecii sunt firi indraznete si active, un inel care sa ii ofere cat mai mult confort atunci cand il poarta este cel mai potrivit pentru femeile din acest semn zodiacal. Cum o faci sa-ti spuna “da”? Cu siguranta oferindu-i un inel de logodna cu diamante sau cu pietre rosii, incrustate.


Taur: Inelul de logodna si cererea in casatorie este foarte importanta pentru iubita ta din zodia Taurului, pentru ca este o persoana care tine la traditii. In materie de bijuterii, le prefera pe acelea care o fac sa se simta senzuala si romantica, asa ca aurul roz ar putea fi o optiune foarte potrivita pentru inelul ei de logodna.


Gemeni: In ciuda faptului ca reprezentantele acestui semn zodiacal nu se simt bine atunci cand nu se afla in zona lor de confort, in ceea ce priveste alegerea obiectelor personale ele au un gust aparte pentru tot ceea ce iese in evidenta prin rafinament.


Rac: Femeia Rac este destul de conservatoare, dar cu toate acestea ii plac lucrurile rafinate si catchy. Un inel de logodna din argint sau aur alb, de tip gemstone, accesorizat cu perle este combinatia castigatoare in cazul in care vei cere in casatorie o femeie rac.


Leu: Leoaicele sunt femeile carora le place cel mai mult sa iasa in evidenta si care ar face orice pentru asta. Pentru o femeie Leu achizitioneaza un inel sidestone, din aur galben si adauga cat mai multe pietre pretioase. Leoaica va aprecia inelul care ii va oferi un spectacol al opulentei!


Fecioara: Femeile din aceasta zodie acorda atentie detaliilor. Din acest motiv, cel mai potrivit pentru o Fecioara este un inel de logodna solitaire, cu diamant sau cu un alt tip de piatra pretioasa.


Balanta: Firea echilibrata a Balantelor se reflecta si in gustul lor in materie de bijutrii. Cu certitudine, albastrul este culoarea pe care acestea o plac, tocmai pentru ca este asociat cu starea de echilibru. Pentru Balanta pe care o iubesti, alege un inel de logodna cu diamant albastru.


Scorpion: Daca partenera ta este Scorpion, te vei bucura de iubirea sa pasionala pe care ti-o va oferi atata timp cat ii vei sta alaturi. Inelul de logodna ideal imbina doua pietre stralucitoare: diamantul si rubinul.


Sagetator: Desi femeia Sagetator este extrem de aventuroasa si de deschisa spre schimbare, inelulul de logodna preferat de aceasta este unul cat se poate de simplu. Un inel din aur alb cu un diamant sau un cristal ca element central cu siguranta ca ii va placea.


Capricorn: Sofisticarea unei viitoare mirese din zodia Capricornului este incontestabila. La fel ca si Sagetoarele, inima si privirea femeii Capricorn va fi incantata de stralucirea radianta a unui inel de logodna solitaire, cu diamant.


Varsator: Culoarea caracteristica a varsatorului este turcoazul si, avand in vedere ca este o zodie de apa, nici nu este de mirare. Vrei sa fii sigur ca vei primi un raspuns afirmativ la cererea ta in casatorie? Atunci alege un inel de logodna cu diamante albastre!


Pesti: Femeile Pesti sunt mari iubitoare ale luxului in general. Un inel de logodna dintr-o combinatie de aur galben si aur alb o va face pe iubita ta sa spuna un “Da” convins! De asemenea, nu uita sa alegi o piatra cat mai stralucitoare, asa cum este cristalul sau diamantul.



Sursa foto: https://www.bridalguide.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bijuterii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pietre pretioase

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016