Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti alegi parfumul in functie de ocazie? 5 criterii

de Sunt Fericita la 2022-05-09
Cum iti alegi parfumul in functie de ocazie? 5 criterii
Parfumul pulverizat in zonele cu puls, dupa ce te-ai imbracat, ti-ai pus accesoriile si ai finisat machiajul, reprezinta elementul care iti va completa perfect tinuta. În plus, te va ajuta sa te simti si mai bine in pielea ta. Daca te intrebi cum ar trebui sa-l alegi in functie de ocazie si ce note sunt mai potrivite pe timp de zi, la birou, sau seara, la o cina romantica, iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.



Parfumul de zi versus parfumul de ocazie, purtat seara
 
Poate ca pare ca comod sa mirosi la fel, indiferent de  momentul zilei, evenimentul la care participi sau anotimp, insa trebuie sa stii ca exista parfumuri pentru femei potrivite in functie de ocazie. Notele lemnoase sunt specifice stilului office, asa ca merg de minune la intalnirile de afaceri și atunci când mergi la birou. De cealalta parte, un parfum floral se preteaza a fi aplicat atunci cand iesi o cina romantica in doi. 
 
In ceea ce priveste aromele intense, pe care ar trebui sa le porti la ocazii speciale, ele ar trebui sa aiba o concentratie mai mare de uleiuri esentiale, astfel incat sa persiste mai mult si sa emane un miros mai puternic. Asadar, unul dintre criteriile de selectie a parfumurilor il reprezinta si concentratia. Opteaza pentru parfum si apa de parfum seara, la petreceri elegante, si utilizeaza apa de toaleta pe timp de zi. 
 
Parfum cu note florale pentru o cina romantica
 
Notele de parfum sunt de mai multe tipuri, fresh, lemnoase, citrice, florale. Daca iesi la o cina romantica alaturi de persoana iubita, e indicat sa mirosi discret, dar intens in acelasi timp. Incearca un parfum cu note de iasomie, crini albi sau trandafir. 
 
Note citrice si fresh pentru o iesire cu prietenii
 
Iesirile cu prietenii inseamna o tinuta casual lejera, ras si voie buna. In materie de parfumuri, pentru acest tip de ocazie, este recomandat sa porti note fresh, care sa transmita senzatia de prospetime. Opteaza pentru citrice, precum lamaie sau flori de portocal.
 
Parfumul lemnos pentru birou 
 
Stilul office trebuie sa trasmita siguranta de sine, putere si stabilitate, astfel ca pentru o intalnire de afaceri e important sa alegi parfumul potrivit. Opteaza pentru note lemnoase, de mosc, bergamota, lemn de santal. Aceste arome imbina cu succes intensitatea cu persistenta, ceea ce inseamna ca vei emana un miros discret, dar caracterizat de putere si de feminitate in acelasi timp. 
 
Poarta note fructate pe timp de zi
 
Daca te intrebi cum sa-ti alegi parfumul pe care sa-l porti cat e ziua de lunga, atunci cand adopti o tinuta casual si esti mereu in miscare, raspunsul e simplu: fresh, fructat. Cea mai potrivita aroma in acest caz, care sa completeze un outfit cu blugi, un tricou si o pereche de pantofi sport, este cea fructata. Combinatii intre vanilie si flori de portocal sau mure si cocos sunt recomandate pentru zilele lungi, in care ai multe sarcini de dus la bun sfarsit si foarte multa nevoie de energie.
 
Cum alegi parfumul potrivit in functie de ocazie? Ia in calcul cateva criterii esentiale! Primul il reprezinta propriile tale gusturi. Asadar, incepe prin a-ti alege parfumul tinand cont de ceea ce-ti place, caci optiunea trebuie sa fie intotdeauna individuala. Nu uita ca un parfum care miroase foarte bine pe o alta persoana s-ar putea sa nu se simta la fel pe propria piele. Testeaza aromele si foloseste-le conform sfaturilor de mai sus! 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parfum

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0