Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sunt mai durabili pantofii din piele naturala?

de Sunt Fericita la 2023-02-17
De ce sunt mai durabili pantofii din piele naturala?
In magazinele de incaltaminte vei gasi mereu zeci de modele de pantofi, de toate culorile si marimile. Insa, intotdeauna cei confectionati din piele naturala vor avea un pret mult mai ridicat decat celelalte modele, pentru ca sunt mult mai durabili, iar calitatea este cea care face diferenta. Asa ca daca vrei sa achizitionezi o pereche de pantofi de calitate, pe care sa o porti mai mult timp, iata cateva motive pentru care ar trebui sa investesti in incaltamintea de piele, care este cea mai rezistenta.


Calitate superioara 

Achizitionarea unei pereche de pantofi de piele poate fi privita ca o investitie, pentru ca acestia sunt mult mai durabili decat variantele de pantofi din imitatie de piele, si pot fi purtati o buna perioada de timp. In general, pantofii din piele pot fi purtati chiar si 4-5 ani, daca sunt intretinuti corespunzator.

Chiar daca pantofii din piele sunt mai costisitori initial, pe termen lung vei putea economisi mai multi bani, pentru ca nu va mai fi nevoie sa investesti in alte perechi de incaltaminte.

Iar daca vrei sa adaugi in colectia ta o pereche de incaltaminte deosebita, poti comanda pantofi cu toc eleganti de pe Garkony.ro, unde vei gasi o varietate de modele, potrivite pentru ocazii speciale.

Rezista la conditii aspre

Pantofii din piele naturala nu vor ceda, indiferent de conditiile meteo, fie ca este vorba de temperaturi ridicate sau scazute, de ploaie, sau ninsoare. Atunci cand cumperi o pereche de pantofi de piele, nu mai trebuie sa iti faci griji in privinta lor, pentru ca nu se despica, nu se largesc si nu se crapa dupa mai multe purtari. In schimb pantofii care sunt confectionati din materiale ieftine vor rezista doar cateva luni sau un an, iar apoi se vor degrada in timp.

Sunt ideali pentru un stil de viata activ

Daca esti o persoana activa, care merge foarte mult pe jos, atunci pantofii din piele naturala sunt ideali pentru tine, pentru ca sunt elastici si rezistenti, si pot fi purtati in orice fel de conditii. Astfel, poti alerga cu ei prin ploaie, prin noroi, pe pietris sau pe nisip, fara ca pielea sa se zgarie si fara ca talpa lor sa se deterioreze. 

Au cusaturi suplimentare

Intotdeauna pantofii din piele sunt fabricati cu mare iscusinta, astfel incat sa fie cat mai durabili si sa poata fi purtati ani de zile. Asa ca mesterii pantofari acorda o atentie deosebita tuturor detaliilor, mai ales cusaturilor, care trebuie sa fie cat mai bine realizate. De asemenea, pantofii din piele au o captuseala fina, care permite piciorului sa respire. Iar in cazul ghetelor din piele se folosesc, de obicei, diverse tipuri de captuseala mai calduroasa, cum ar fi blanita.

Pot fi produsi la comanda

Avantajul pantofilor din piele este faptul ca pot fi produsi la comanda, in functie de nevoile fiecarei persoane. Spre exemplu, daca ai nevoie de o marime speciala sau de un anumit design, vei putea apela oricand la un mester pantofar pentru a-ti crea pantofii ideali. In acest fel te vei bucura de confort, functionalitate si durabilitate – pentru ca vei purta cu drag acea pereche de incaltaminte pentru o perioada mai lunga de timp.  
 
In plus, nimic nu se compara cu senzatia de confort oferita de pantofii din piele facuti la comanda, pentru ca acestia se adapteaza foarte usor piciorului. Iar modelele create la comanda sunt realizate astfel incat sa corespunda nevoilor purtatorului.
 
Totodata, pantofii facuti la comanda pot sa includa si diverse detalii, care pot pune in valoare incaltamintea. Poate fi vorba de anumite cusaturi, de un decupaj sau de culorile folosite pentru vopsirea pantofilor. In acest fel vei vedea o diferenta clara intre pantofii din piele naturala si cei din imitatie de piele.
 
Asadar, pantofii din piele vor fi mereu cea mai sigura alegere, pentru ca sunt confortabili, rezistenti si eleganti. Daca vrei sa te bucuri de incaltaminte de calitate, pe care sa o porti mai multi ani, poti investi intr-o pereche de pantofi de piele, pentru ca acestia nu te vor dezamagi niciodata. 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi cu toc

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0