Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa castigi o cearta cu iubitul

Cum sa castigi o cearta cu iubitul
Stii ca ai dreptate, insa el e mai priceput la vorbe iar asta te enerveaza la culme? Femeile se comporta total diferit decat barbatii cand vine vorba de certuri, conflicte sau divergente. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa castigi o cearta/disputa cu iubitul sau cu orice alt barbat si care te ajuta sa comunici mai eficient...


GANDESTE BINE INAINTE SA VORBESTI. Femeile tind sa fie foarte emotive si sa se enerveze din orice. In schimb, barbatii nu reactioneaza deloc bine la aceste comportamente, preferand discutiile calme si rationale. Fa-ti timp in fiecare zi pentru a analiza lucrurile care te deranjeaza, obisnuieste-te sa iti stapanesti nervii si explica-i punctul tau de vedere intr-o maniera clara si usor de inteles, fara sa se ajunga la cearta. Nu trimite niciodata email-urile cu reprosuri pe care le scrii cand esti furioasa - asteapta sa treaca o zi si reciteste-le sau da-le unei prietene. Nu recurge la tipete, lovituri sau lacrimi - respira adanc si constientizeaza-ti supararea, numara pana la 10 si spune ce ai de spus pe un ton calm.
FARA TIPETE. Daca vrei sa fii ascultata, nu tipa. Regula care se aplica la copii merge de minune si la barbati, pentru ca ei sunt experti in a face abstractie de zgomot - iar pentru ei tipatul este zgomot. O idee buna este sa apelezi la vocea interioara: imagineaza-ti ca un camera doarme un bebelus si nu vrei sa il trezesti, asa ca in loc sa tipi, sopteste apasat cuvintele.
RUFELE MURDARE NU SE SPALA IN PUBLIC... spune o vorba veche. Desi e bine sa ai prietenii aproape si sa fii sustinuta, nu il vorbi de rau de iubitul tau in fata prietenilor lui sau, mai rau, pe retelele de socializare - spune mai degraba ce simti, nu cat de rau crezi ca a fost cu tine. Daca simti nevoia sa scrii "iubitul meu e un fraier" pe facebook, mai bine du-te sa mananci o inghetata sau pleaca la o plimbare ca sa te calmezi.
PAREREA TA CONTEAZA. Cand femeile au o problema sau se cearta cu iubitul, primul lucru pe care il fac e sa isi sune prietenele pentru un sfat - si vorbesc si vorbesc si de multe ori asculta acelasi sfat la nesfarsit. De multe ori sfaturile prietenesti nu spun ceea ce vrem noi sa auzim si sunt atat de nepotrivite pentru situatia reala, incat te pot face sa iti dai seama ca ai exagerat. In ultima instanta, nu conteaza atat de mult ce spun ceilalti, ci ceea ce gandesti tu. Elibereaza-ti mintea de nervi si vei gasi imediat raspunsurile pe care le cauti.
LASA TRECUTUL SA FIE... TRECUT. Numai despre elefanti se spune ca nu uita niciodata, iar tu nu esti elefant, nu? Nu aduce in orice cearta lucruri care s-au intamplat in trecut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cearta

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0