Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa organizezi o petrecere de botez

de Sunt Fericita la 2017-10-23
Cum sa organizezi o petrecere de botez
Venirea unui copil pe lume este un motiv de sarbatoare, pentru ca acum familia ta este completa. Pentru a te bucura pe deplin, e nevoie sa ai si restul rudelor si prietenii foarte apropiati alaturi pentru o petrecere de botez, la care toti vor avea ocazia sa iti cunoasca bebelusul si sa se distreze impreuna.


Cu cateva luni inainte de data la care vrei sa stabilesti party-u in cinstea copilului tau, va trebui sa te ocupi putin de organizarea evenimentului. In acest stadiu, ar trebui sa te hotarasti daca vrei sa faci asta pe cont propriu sau vei angaja un organizator de evenimente. Ce-i drept, a doua varianta iti va scoate mai multi bani din portofel, insa vei scapa de toate grijile, bazandu-te pe un om cu experienta in domeniu, care te va ajuta sa gasesti cele mai bune preturi si variante care sa te avantajeze. Pe de alta parte, ce vei alege tu va fi tot ce e mai bun pentru cei dragi tie, pentru ca ii cunosti cel mai bine, insa exista posibilitatea de a ajunge mult mai obosita in pragul petrecerii.

Petrecere mondena sau intima?

Mai apoi, trebuie sa te gandesti ce fel de botez vei vrea sa aiba micutul sau micuta ta. Daca vrei sa organizezi o seara cu multi invitati, trebuie sa iei in considerare mereu faptul ca vei sta foarte mult timp in picioare, sa ii primesti si apoi, la final, sa le multumesti ca au venit. De asemenea, va trebui sa cheltuiesti mai multi bani cu meniurile cu care ii vei desfata si vei avea nevoie de o sala de evenimente mult mai mare, care si ea iti va consuma din buget. Daca nu ai la dispozitie o suma considerabila, poate ar trebui sa te gandesti sa organizezi ceva mai intim, cu pana la 50 de oaspeti, ca sa te poti bucura cat mai mult de petrecerea in sine, in loc sa alergi de colo-colo pentru a te asigura ca toti se simt bine.

Alege cu grija restaurantul

Familia ta merita tratata cum nu se poate mai bine, asa ca alege un restaurant care sa iti placa si la care sa fi mancat cel putin o data. Meniul nu trebuie sa fie unul pompos, ar fi mai bine sa alegi portii mai mici, dar mult mai gustoase decat ar putea ei gusta in mod normal. Ia intotdeauna cateva meniuri in plus, pentru ca unele rude sau unii prieteni se pot gandi sa iti faca o surpriza si sa nu isi anunte venirea la eveniment decat cu cateva minute inainte.


Gaseste un entertainer

Invitatii tai, oricat ar fi de petrecareti, au nevoie de cineva care sa sparga gheata. Un om care ii face pe altii aproape zilnic sa se simta in largul lor la o petrecere va sti exact cum sa ii scoata la dans. Și cum muzica live castiga intotdeauna teren in fata celei inregistrate, oaspetii tai vor aprecia distractia pe care le-o pui la dispozitie. Nu te speria, pretul unui artist de muzica de petrecere nu e atat de mare pe cat iti imaginezi. In schimb, cei pe care ii vei avea alaturi la party se vor distra de minune.

Nu uita de amintiri

Cele mai frumoase amintiri se creeaza la astfel de petreceri. Rezerva din timp un fotograf profesionist, pentru ca, peste ani, singurele metode prin care vei retrai momentele frumoase vor fi pozele. Alege pachetul complet, pentru ca fiecare din momentele acelei zile sunt importante. Cheama fotograful de dimineata, ca sa surprinda bebelusul in ipostaze nostime, atunci cand doarme sau cand se joaca. Poti ajuta chiar tu la o sedinta foto ingenioasa, punand cateva obiecte langa copil. Cadrele vor fi de nepretuit atunci cand copilul va creste.


Adu-ti aminte sa iti protejezi corpul

Bebelusul are mare nevoie de tine, mai ales in primele luni de viata. Asta inseamna ca daca racesti sau te imbolnavesti, va veti face amandurora un rau. Nu il vei mai putea alapta si vei fi mai apatica decat de obicei, din cauza medicamentelor pe care medicul ti le va prescrie. Ai grija de tine si imbraca-te bine, indiferent de anotimp. Daca e sezonul rece, nu iesi afara fara o haina mai groasa, iar daca e mai cald, poarta pe dedesubtul rochiei o pereche de colanti sau dresuri de calitate pentru gravide, care te vor proteja de orice posibila afectiune a sistemului urinar sau de o raceala care nu te-ar mai lasa sa te bucuri de clipe magice alaturi de familia ta frumoasa. Distractie placuta!


Sursa foto: pixabay.com


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre botez

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre restaurant

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0