Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum organizezi o petrecere acasa pentru copii - tips & tricks

de Sunt Fericita la 2021-09-14
Cum organizezi o petrecere acasa pentru copii - tips & tricks
Orice moment important din viata celor mici merita sa fie sarbatorit cu o petrecere atractiva. O zi de nastere este, desigur, cel mai important motiv pentru o petrecere reusita, dar nu trebuie omise nici prima zi de gradinita, primul dintisor cazut ori zilele de nume.


Daca vrei sa organizezi o petrecere cu stil, atunci te vei bucura sa citesti recomandarile din acest articol. Indiferent daca este vorba despre o intalnire de cateva ore sau o petrecere in pijamale pentru copii, afla in continuare care sunt pasii principali pe care trebuie sa ii urmezi. Nu uita ca organizarea nu trebuie sa fie o activitate stresanta, deoarece poti compromite in totalitate petrecerea, atunci cand nu te bucuri cu totul de fiecare moment. 


1. Discutati despre ce isi doreste copilul 

Inainte de planificarea propriu-zisa, discutati despre toate posibilitatile pe care le aveti la indemana. Vrea ceva mic si intim? Vrea un grup mare si distractie nelimitata? Pregatiti niste activitati specifice ori se vor organiza singuri? Are preferinte legate de meniu, de tort sau decoratiuni? Toate aceste detalii sunt foarte importante si va trebui sa tii cont de ele atunci cand treci la organizarea propriu-zisa. 



2. Stabileste un buget

Este foarte posibil ca atunci cand incepi sa faci cumparaturi, sa fii extrem de entuziasmata, iar cheltuielila sa atinga niste sume astronomice. Stabilind un buget si facand o lista clara de lucruri si alimente pe care trebuie sa le cumperi, vei putea sa faci o planificare mult mai buna, iar economiile tale vor fi in siguranta.


3. Alegeti o tema

Teoretic, ar trebui sa fie o sarcina accesibila, avand in vedere ca este vorba despre preferintele si pasiunile copilului. Poate fi un erou preferat, o un hobby, un sport, etc. Puteti sa alegeti o emisiune favorita sau o tematica legata de una dintre vacantele voastre, cum ar fi o petrecere greceasca, unde toti copii vor fi zei. 


4. Stabiliti lista de invitati

Din nou, copilul este cel responsabil de alegerea prietenilor care vor fi prezenti la petrecerea lui, dar si tu va trebui sa intervii in cazul in care uita pe cineva. De asemenea, pentru ca este vorba de copii, se poate sa existe mici certuri ori neintelegeri, dar care vor fi rezolvate cu siguranta pana in ziua petrecerii. 


5. Planifica meniul

Adu-ti aminte tot timpul ca este o petrecere pentru copii, asa ca este exclus sa ii asezi la masa pentru preparate care se mananca cu rabdare. Alege sandvisuri, pizza, sau preparate care se pot manca din mers. Eventual, organizeaza un bufet suedez, astfel incat fiecare copil va putea sa manance ceva atunci cand i se face foame. Indiferent ce preparate vei alege pentru meniu, incearca sa fie alimente naturale, fara prajeli si fara mult zahar. De asemenea, sucurile este de preferat sa fie cat mai naturale, fara zahar, coloranti sau arome artificiale. 


6. Decoratiunile

Locatia trebuie sa fie decorata in concordanta cu tema aleasa. Poti pastra anumite culori, baloane, funde sau alte decoratiuni specifice. Rezultatul trebuie sa fie colorat si atragator din punct de vedere vizual, astfel incat toti copiii sa se distreze la maxim. Daca petrecerea se prelungeste dupa lasarea intunericului, poti opta pentru lumini stralucitoare si colorate. 


7. Tortul

Ce este o petrecere fara un tort? Obligatoriu, daca este vorba despre ziua de nastere, cel mic va trebuie sa sufle in lumanari. Iar daca este vorba de alta ocazie, aducerea tortului este un moment special, festiv, din cadrul petrecerii, care va sublinia motivul pentru ai organizat acest eveniment. Alege un tort usor, agreat de copii, astfel incat petrecerea sa se incheie cu un moment dulce, pe care sa si-l aduca aminte toata lumea.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pijamale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre party

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0