Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum camuflam electrocasnicele si alte aparate electrice din casa

de Sunt Fericita la 2020-09-23
Cum camuflam electrocasnicele si alte aparate electrice din casa
Daca iti place ca locuinta ta sa fie una organizata, cu un design armonios, atunci probabil ca iti doresti ca diversele aparate electrice din casa sa nu mai fie atat de vizibile. Deseori, electrocasnicele contrasteaza deranjant cu stilul unei case, fie ca e vorba de un interior elegant sau de unul minimalist.


Ce e de facut in acest sens? Fiindca nu poti renunta la ele (au utilitatea lor, stim prea bine), poti incerca sa le camuflezi, in asa fel incat existenta lor sa fie mascata intr-un mod ingenios. 

 

Iata cateva idei cum poti ascunde diversele tipuri de electrocasnice si aparatura electrica din interior: 

Centrala termica in camaruta ei

Daca ai o centrala termica Ariston sau un alt brand, te gandesti cum anume o poti masca, mai ales ca este vorba de un aparat de mari dimensiuni. 

 

Ideal ar fi ca, inainte sa o instalezi, sa ii creezi propria camaruta. Practic, o debara in care sa fie instalata, cu o buna ventilatie si ferita de umezeala. Probabil va fi mai greu sa realizezi o astfel de mica incapere daca o ai deja instalata, insa poti incerca sa apelezi la sfatul unui designer de interior sau al unui constructor, care poate veni cu idei ingenioase in ceea ce priveste un astfel de proiect. 

Router-ul si multiplele lui fire intr-o cutie

Un router poate reprezenta unul dintre cele mai inestetice elemente dintr-o incapere. Aparatul este conectat la diverse cabluri si iti este greu sa le strangi in asa fel incat sa arate cat de cat organizat. 

 

Cel mai bine este sa asezi toate elementele intr-o cutie incapatoare, cutie care va avea partea din spate decupata in asa fel incat sa poata trece firele. Cutiile pot fi in stilul sau macar culoarea mobilei pe care sunt asezate. Astfel, se creaza armonie, iar elementele electrice sunt ascunse si protejate mai bine de praf sau de apa. 

O masina de spalat rufe cu stil


 

Masina de spalat rufe este un alt aparat de mari dimensiuni, pe care reusim cu greu sa il armonizam cu restul interiorului. O poti camufla prin incorporarea intr-un dulap facut la comanda, cu doua usi care se deschid pentru acces usor, iar deasupra sa pastrezi detergentul, balsamul si prosoapele asezate in cutii spatioase pe rafturi prinse pe perete sau intr-un corp de mobilier incapator. 

 

Daca spatiul nu iti permite o astfel de asezare, atunci poti opta pentru o alta solutie: o camuflezi la vedere. Adica ii poti pune un colant cu modelul dorit, in asa fel incat sa se integreze vizual in stilul din interiorul incaperii in care se afla. De asemenea, poti folosi o husa speciala pentru ea, care sa o acopere integral atunci cand nu o folosesti. 

Sertarul pentru incarcat device-uri

Atunci cand iti doresti ca totul sa inspire armonie la interior, e imposibil sa nu te deranjeze numeroasele fire si incarcatoare din casa. Telefoanele, tabletele, ebook-urile, smartwatch-urile si asa mai departe trebuie incarcate si pot aglomera un birou sau o masa. 

 

Solutia ar fi sa realizezi un sertar dedicat acestora. Aici poti prinde un prelungitor cu mai multe prize, iar in interiorul sertarului poti aseza device-urile care trebuie incarcate, conectate la prelungitorul respectiv. Astfel, le protejezi de eventualele accidente (nu te mai impiedici in fire, nu mai tragi telefonul cu tot cu cablu fiindca ai uitat ca se afla in priza) si le tii si ascunse privirii. 

 

Televizorul devine un punct de interes artistic

Daca te-ai saturat de televizor sau il folosesti destul de rar, atunci am gasit o solutie ca sa nu renunti definitiv la el. El poate deveni un centru de interes intr-un mod foarte stilat. 

 

Daca televizorul este prins pe perete, poti cumpara o rama deosebita cu o dimensiune potrivita, astfel incat sa il incadreze. Poti face o astfel de rama la comanda, in acelasi stil cu mobila din incapere. 

 

O alta optiune este de a acoperi televizorul cu un tablou canvas, cu un sistem de prindere de marginea de sus a televizorului. Astfel, nu mai privesti la un simplu ecran negru, ci la o opera de arta, care aduce culoare si personalitate incaperii. 

 

Daca iti surad aceste sugestii, pune-le treptat in aplicare. Te poti inspira permanent din social media si din articole de specialitate si poti gasi noi idei de infrumusetare a locuintei tale.

 

Sursa foto: pixabay.com, pexels.com, boredpanda.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0