Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce se teme el la prima intalnire

De ce se teme el la prima intalnire
Un singur lucru face visul imposibil de atins: teama de esec. In opinia mea, incercarea de a gasi femeia perfecta este ca asteptarea slujbei ideale. Stii ce vrei, dar munca de a ajunge acolo pare infricosatoare. Vor fi multi altii care, probabil, vor acelasi lucru. Si unde mai pui si ca tinzi mereu sa te intrebi daca ai toate datele sa ti se acorde macar o sansa. Totusi, merita incercat, asa-i?


Dupa ani intregi intr-un oras mare, sunt suficient de norocos sa fi pus mana pe acea slujba. Numai ca nu si pe fata. Si cred ca pot sa pun degetul pe rana, pardon, pe cauza. Spre deosebire de atitudinea increzatoare pe care o afisez la interviu, prima intalnire ma inspaimanta.
Indiferent cate intalniri reusite am avut pana acum, de fiecare data cand ies prima data cu o fata ma tem. Ajung mereu la intalnire cu 15 minute mai devreme si am palmele transpirate. Ma uit infrigurat in vitrine, pentru a vedea daca parul imi sta catastrofal sau daca mi-am incheiat fermoarul. Totul in timp ce rulez posibile subiecte de conversatie in minte.
Spre deosebire de interviuri, vreau sa fac rost de amor, nu de bani. Bine, nu ma mai intereseaza doar asta. Nu acum. Caut ceva pe termen lung, bineinteles. Dar cand vine vorba de frica de prima intalnire, anxietatea de a nu avea a doua sansa este cea care ma termina. Nu vreau sa ajung iara intr-o astfel de situatie.
In cautarea dragostei, este greu sa nu pui greutate pe prima intalnire. Cand te intalnesti cu cineva, te prezinti in cea mai buna lumina posibila, ca la interviu. Pentru a demonstra ca esti cel mai bun dintr-un sir de candidati/pretendenti. Daca iti dai seama ca nu ai avut suces, este imposibil sa nu o iei personal.
Sunt convins ca si femeile gandesc la fel. Indiferent cat de nonsalanti ne dam, cu totii ne dorim sa fim iubiti. Este in firea lucrurilor. 
Intalnirile nu sunt usoare, asa ca spun toate paontele pe care le stiu, fac cate complimente pot, in speranta ca ea imi va acorda si a doua, a treia, poate si a patra intalnire.
Poate ca si frica asta isi are rolul ei. Te improspateaza. 
Dar, pentru voi, doamnelor, o sa trec in revista ce ma face pe mine sa tremur inainte de a ma intalni cu cineva:
- ca voi fi diferit de ceea ce se asteapta ea,
- ca nu sunt singurul de care este interesata,
- ca o voi mangaia prea repede,
- ca nu voi mai fi rasplatit cu o noua intalnire.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prima intalnire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbat

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0