Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Reguli invechite de care nu trebuie sa mai tii cont la prima intalnire

de Sunt Fericita la 2019-03-25
7 Reguli invechite de care nu trebuie sa mai tii cont la prima intalnire
Vremurile s-au schimbat atat de mult incat acum, oamenii care se plac nu ezita sa isi declare acest lucru in fata. Acum nu mai exista intalniri pe ascuns, scrisori romantice care sa tatoneze terenul, ci direct fapte. Iata care sunt regulile invechite de care nu trebuie sa mai tii cont, chiar de la prima intalnire!


Acum, femeile isi dau tot interesul pentru a atrage atentia unui barbat. Au trecut de mult vremurile cand doar barbatii trebuiau sa faca primul pas, iar femeile se lasau cucerite. Pana la urma, nu-i nimic rau in asta, mai ales ca timpul este cea mai de pret arma pe care o avem cu totii. Asadar, daca vrei sa ii atragi atentia partenerului atunci cand mergi la prima intalnire, renunta la aceste reguli invechite.

 
  • Nu il lasa doar pe el sa faca planurile. Bineinteles ca il poti lasa pe barbat sa ia atitudine si sa faca planurile primei intalniri, insa daca propunerile lui nu sunt prea creative ori observi ca nu are nicio reactie, atunci fa tu planurile. Alege locatia in care vrei sa mergeti la prima intalnire, ofera-i variante din care sa isi aleaga si in felul acesta iti vei da seama daca ganditi la fel.

 
  • Nu trebuie sa te mai imbraci atat de elegant. Daca in trecut, prima intalnire insemna o pregatire amanuntita si o vestimentatie eleganta, chiar dusa la extrem, acum lucrurile s-au schimbat. Imbraca-te astfel incat sa te simti bine si mai ales, tine cont de locatia in care mergeti. Sa apari in pantofi cu toc stiletto nu este tocmai indicat atunci cand mergeti la o plimbare in parc, spre exemplu.

 
  • Nu mai astepta sa iti deschida usa. Intr-adevar, sa iti deschida usa de la masina sau usa de la restaurant este un gest elegant, insa daca nu o face nu inseamna ca si-a pierdut bunul simt. Fii atenta la cu totul alte aspecte pe care trebuie sa le demonstreze in fata ta, insa daca si acest aspect este important pentru tine, atunci marturiseste-i sa fie atent pe viitor.

 
  • Nu incepe cu subiecte serioase. Prima intalnire trebuie sa fie amuzanta, sa va cunoasteti mai bine si sa va dati seama daca va potriviti. Nu incepe din prima cu conversatii care l-ar putea pune intr-o postura incomoda, asta daca iti mai doresti si o a doua intalnire cu el.

 
  • Nu te mai gandi la consecinte. Teama de a fi judecata de ceilalti te face de multe ori sa iesi in pierdere. Nu te mai gandi la consecinte, ci comporta-te fix asa cum esti tu in viata reala. Ai incredere in tine, spune-i ce iti place si ce nu, altfel veti incepe o relatie cu stangul.

 
  • Nu te saruti la prima intalnire, ci il lasi sa insiste. Ei bine, inainte barbatii trebuiau sa lupte pentru a obtine un sarut de la femeia pe care o placeau, insa acum aceasta regula este data uitarii. Acum, majoritatea oamenilor actioneaza sub impulsul momentului, asa ca daca simti ca el este alesul si iti doresti sa il saruti, n-ai decat sa o faci.

 
  • Barbatul trebuie sa plateasca nota. Inainte, nota de plata ii revenea doar barbatului. Un gest elegant, care inca este pastrat si acum, insa nu mai este o regula. Acum, femeile sunt independente si capabile sa isi castige existenta, asa ca partea financiara poate fi impartita in mod egal.

 
Prima intalnire este extrem de importanta pentru a-ti da seama daca barbatul din fata ta este raspunsul tuturor intrebarilor tale. Poarta-te natural si firesc, caci timpul va demonstra daca sunteti facuti unul pentru celalalt.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0