Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 moduri prin care sa gasesti femeia perfecta

5 moduri prin care sa gasesti femeia perfecta
Daca urasti sa te duci acasa sa gasesti casa goala, citeste mai jos ce trebuie sa faci pentru a-ti gasi femeia visurilor. Stiu ca gasirea dragostei este o afacere riscanta, dar exista cateva trucuri la indemana. Sa incepem!


Speri-o
Sa-ti sperii iubita poate nu este pe lista obisnuita de activitati, dar, daca nu ai inca o prietena. Poate e vremea sa incerci niste metode alternative. Nu sugerez sa faci ceva din registrul sinistrului, dar studiile arata ca cei care au o experienta in timpul intalnirii care-i face sa simta frica o interpreteaza drept dragoste. Asa ca de ce nu-ti duci partenera la un film horror sau sa va dati cu roller coaster-ul? Sau mergeti la ZOO si intrati in Terarium. Nu sunt coordonatele intalnirii romantice perfecte, dar poti sa-i duci flori pe urma. Sugestia oferita e buna si pentru nasterea unor conversatii savuroase, relaxante.
Nu e de nasul meu?
La un moment dat cu totii am vazut o minunatie de fata acre pare sa umble cu un barbat ce nu e de nasul ei. Daca vrei sa te ambitionezi si sa ataci, e castigarea atentiei reginei frumusetii duce numai la dragoste nerasplatita. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca suntem atrasi de cei care au un nivel de frumusete similar cu al nostru. Daca prinzi in plasa, prin nu stiu ce noroc, o mare frumusete, cercetatorii te atentioneaza ca cel care are probleme cu stima de sine va fi parasit. Si, desi fantazezi ca vei fi impreuna cu Miss World sau Kate Moss, toate astea trebuie sa ramana ceea ce sunt: fantezii.
Miroase-i tatal
Oricat de dezgustator ar suna, fii curajos si apuca-te sa tragi cu... nasul spre barbati. La Universitatea din Chicago, Dr Martha McClintock a descoperit ceva interesant. Dupa ce le-a rugat pe cateva femei sa miroasa niste tricouri, a descoperit ca ele clasifica mirosurile si acorda punctaj maxim la gradul de atractivitate celor similare mirosului propriului tata, in defavoarea celor prea distincte sau prea apropiate de acelasi target. Pentru a pune mana pe fata ta, trebuie deci sa gasesti echilibrul perfect intre a fi perfect portivit pentru ea sau perfect nepotrivit. 
Holbeaza-te la ea
Ochii sunt instrumente puternice cand vine vorba de intalniri amoroase. Am vazut in filme cu Doamna si Vagabondul se uita unul in ochii celuilalt si dragostea le curge din priviri. Iata cum, macar o data, filmele nu mai sunt asa de departe de realitate. Un psiholog de la New York, profesorul Arthur Arun, a studiat dinamica iubirii si a descoperit ca holbatul are o imensa putere asupra relatiei amoroase. Profesorul Arun a efectuat un studiu in cadrul caruia a format perechi din persoane care nu se cunosteau anterior si le-a rugat sa-si povesteasca detalii intime. Apoi le-a pus sa se uite adanc unii in ochii altora. Concluzia: oamenii s-au simtit foarte apropiati, atat de apropiati, incat unii s-au si casatorit.
Ce vor femeile
O intrebare veche de cand lumea: ce vor femeile? Nu avem raspunsul, dar stim ca replicile voit destepte nu fac parte din preferintele lor. Studiile recente arata ca decidem daca ne place sau nu de cineva in aproape cinci minute de la prima intalnire. Decizia foloseste un criteriu simplu: 55% limbajul trupului, 38% tonul vocii si rapiditatea limbajului si doar 7% tema discutiei. Asa ca, daca vrei sa impresionezi femeile, stai drept, nu-ti incrucisa bratele sau picoarele. Vorbeste raspicat si tare, daca vrei o relatie de durata, si in gen John Wayne, adica ragusit, daca vrei o relatie scurta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.86 din 5 - 38 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre studiu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tata

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0