Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Discutii despre sex in cuplu

de Sunt Fericita la 2018-08-31
Discutii despre sex in cuplu
Chiar daca uneori pot fi stanjenitoare, discutiile despre sex sunt important de purtat cu partenerul, pentru a va cunoaste mai bine si pentru a va asigura ca va potriviti. Poate deveni un subiect confortabil, mai ales daca tii cont de dorintele celuilalt si ii respecti intimitatea. Iata care sunt cele mai importante discutii despre sex pe care ar trebui sa le ai cu partenerul tau!


Oricare dintre noi avem un trecut, de multe ori chiar si un trecut sexual cu o alta persoana, de care nu trebuie sa ne simtim stanjeniti. Discutiile despre sex sunt unele dintre cele mai sincere subiecte, drept pentru care trebuie purtate intr-un ambient placut, chiar daca se ating si subiecte delicate. Asadar, initiaza o discutie cu partenerul tau despre:
 
Trecutul sexual. Asa cum spuneam, fiecare dintre noi avem un trecut de care nu trebuie sa ne rusinam. In momentul in care incepi o noua relatie, comunicarea sincera este regula esentiala de respectat a cuplului. Incearcati sa fiti sinceri unul cu celalalt si sa va povestiti daca a fost cazul unei boli cu transmitere sezuala, ori despre un avort sau alte situatii. Partenerul tau va aprecia aceste marturisiri si cu siguranta te va aprecia mai mult.
 
Despre analize si controale. Sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci in momentul in care ti-ai inceput viata sexuala. Este important sa discutati despre controalele pe care vi le faceti, despre metoda de protectie pe care o veti adopta, cum va ganditi sa procedati, pentru a va asigura ca puneti sanatatea pe primul loc. Daca veti discuta despre contraceptie inca de la inceputul relatiei,  vei vedea ca apropierea intre voi va fi mult mai rapida decat te asteptai.
 
Fantezii. Exista si persoane timide carora le este rusine sa isi spuna fanteziile, chiar daca le au. Cel mai bine este sa aveti discutii care sa va duca in acest punct, sa aflati cat mai multe lucruri despre partener. Nu trebuie sa fie considerat un subiect rusinos, ba din contra, un subiect sincer, care va va ajuta sa va condimentati si mai mult relatia. Fiti deschisi sa puneti intotdeauna in practica lucruri noi.
 
Vorbiti despre libido. Nu intotdeauna partenerii sunt compatibili din punct de vedere al sexului, tocmai din acest motiv discuta cu partenerul si spune-i faptul ca nu este nimic in neregula cu tine, doar nu ai starea potrivita pentru a face asta acum. Nu lasa sa devina o problema si incercati cat de mult se poate sa va bucurati unul de celalalt. Totusi, nu uita nici de compromisurile pe care trebuie sa le mai faci uneori, pentru fericirea cuplului.
 
Despre limite. Daca partenerul tau nu este dispus sa faca un lucru in pat, nu vei sti acest aspect daca nu comunici. Poate sunt mici temeri pe care le are unul dintre voi, insa discutandu-le, vei vedea ca totul se poate rezolva foarte usor. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0