Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Drool.ro - locul unde orice necesitate se transforma in distractie

de Sunt Fericita la 2023-08-24
Drool.ro - locul unde orice necesitate se transforma in distractie
Carucior, scaun auto, hainute, jucarii, mobilier - toate acestea sunt doar cateva din necesarul de care are nevoie un copil aflat la inceput de drum sau care pot simplifica mobilitatea si buna crestere in compania parintilor care le-au dat viata. La fel de necesar la nivelul oricarei familii e ca acestea sa fie si ergonomice, realizate din materiale de calitate, durabile, care sa se plieze stilului de viata modern. Pentru Drool.ro niciuna dintre aceste cerinte nu e imposibila si prin urmare, magazinul aduce in atentie zeci de optiuni pentru fiecare categorie de interes in parte.


Cum transforma Drool cumparaturile pentru cei mici intr-o adevarata placere?


In ultimii ani, cerintele si exigentele parintilor au devenit tot mai mari, iar acest lucru este perfect normal daca privim la modul cum merg lucrurile in societatea moderna. Intr-o lume a nesigurantei, cu totii isi doresc sa-si stie copiii bine, sa se dezvolte armonios si lucrurile cu care au contact trebuie prin urmare, sa fie in contrast cu ritmul alert de crestere al micutilor.
 
De aceea, prin buna organizare de care dispune magazinul Drool, nu a fost nicicand mai usor pentru parinti sa gaseasca tot ce au nevoie. Produsele sunt impartite pe categorii de interes, domenii si destinatii de uz, pierderea de timp pretios nemaifiind o povara pentru cei care trebuie sa se imparta intre o multime de sarcini dintre care nu lipsesc momentele petrecute alaturi de copiii in crestere.
 
Portofoliul lor se diferentiaza prin calitate, dar si printr-o multime de branduri recunoscute si apreciate de catre parinti si specialisti la nivel international precum Skiddou, Miniware, BabyJem si multi altii.
Astfel, fie ca vorbim de cresterea si dezvoltarea bebelusilor sau de copii cu varsta de peste 2 ani, la Drool se gaseste cu usurinta din fata telefonului sau a calculatorului toate cele necesare. Iar prin posibilitatea platii in rate, cu livrare rapida acasa, prin curier, fie prin livrare la cel mai apropiat Easybox, cumparaturile sunt cu adevarat simple si placute.
 

Cele mai cautate branduri pe Drool


Alaturi de brandurile anterior enumerate, parintii si medicii mentioneaza adesea in experienta lor de cumparare multe alte marci valoroase ce ar trebui sa fie cunoscute de catre orice mama, tata, bunic si de catre orice alta persoana care are in viata acesteia sau in jurul sau cel putin un copil. Iata cateva dintre ele.
 

●  Agnotis - o piele fericita cu cea mai delicata ingrijire


Varsta nu mai este un criteriu cand vine vorba de alegerea celor mai bune produse de ingrijire pentru copii. Ei sunt intotdeauna fragili, atat in primele luni de viata, dar si trecuti de 5,9 sau 12 ani, asa ca vor gasi un prieten de nadejde in scutecele, detergentii si cremele hipoalergenice de la Agnotis. Brandul grecesc i-a impresionat cu usurinta chiar si pe medicii dermatologi care aproba si recomanda cu incredere aceste produse lipsite de parabeni, SLES, inalbitori sau coloranti.  Au o eficienta sporita in ceea ce priveste protectia si fortificarea barierei cutanate, cat si in ceea ce priveste curatarea diferitelor articole cu care au contact detergentii Agnotis.

●  BabyCosy - joaca si odihna sunt mai placute ca niciodata


Cand imbracamintea este inconfortabila, copiii au probleme atat cu odihna, cat si in a se simti bine in pielea lor si a face diferite activitati specifice varstei. BabyCosy rescrie regulile in materie de confort si siguranta prin intermediul unor hainute diverse din materiale prietenoase precum bumbac organic, modal sau muselina.
 
Linia BabyCosy se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 luni - 3 ani, fiind alcatuita in salopete, compleuri, pantaloni, tricouri, body-uri si multe alte piese placute la atingere si perfecte pentru o piele delicata care nu-si schimba structura si aspectul in timp.

●  Arkerobox - secretul dezvoltarii imaginatiei si al curiozitatii


Curiozitatea copiilor cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani este mai simplu de astamparat ca niciodata. Un ajutor de incredere sunt jocurile arheologice de la Arkerobox dezvoltate in 2020 si premiate drept cele mai bune jucarii educationale independente ale anului 2021. Jocurile sunt de origine britanica si au la baza kit-uri complete care ii incurajeaza pe micuti sa descopere si sa exploreze diferite regiuni ale lumii.
 
Cu Arkerobox, orice copil are ocazia nu doar sa se distreze si sa invete lucruri noi, ci isi vor dezvolta toate abilitatile motorii simultan, fara efort.
 
In concluzie, Drool este magazinul nr. 1 in ceea ce priveste cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor. Cu fiecare achizitie, parintii din comunitatea Drool au incredere ca le ofera copiilor o copilarie extraordinara, lipsita de griji, cu tot ce e mai nou si mai bun.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hainute

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jucarii

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0