Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa petreci ziua de 1 iunie cu prichindelul tau

de Camelia Diaconu la 2018-05-29
Cum sa petreci ziua de 1 iunie cu prichindelul tau
1 Iunie este ziua speciala dedicata copiilor din lumea intreaga. Este ziua in care ii sarbatorim pe cei care ne insenineaza zilele si dau mai mult sens vietii noastre. Si pentru ca mai este foarte putin timp pana la mare sarbatoare, pentru a se simti cei mai rasfatati si in centrul atentiei, iata cateva recomandari care te vor ajuta sa iti petreci cat mai placut timpul cu cel mic.


Copiii percep ziua copilului ca o zi deosebita in care ei sunt sarabatoriti, sunt rasfatati, primesc laude si cadouri. Insa, in ansamblu, ziua de 1 iunie este mai mult de atat, este un motiv real pentru care chiar trebuie sa iti faci timp pe care sa ti-l petreci impreuna cu copiii. Momentele copilariei petrecute in familie sunt unice, insufla ideea unei familii unite, al unui sprijin neconditionat si al iubirii reale pe care nu o gasesc oriunde. Cum sa iti petreci ziua cu prichindelul tau pentru a te asigura ca ii oferi cea mai frumoasa experienta.
 
Pregateste-te inca de dimineata. Pentru ca ziua buna se cunoaste inca de dimineata, spune-i si arata-i copilului inca de la prima ora a diminetii ca va avea parte de una dintre cele mai frumoase zile. Pregateste-i un mic dejun gustos impreuna cu alimentele pe care stii ca adora sa le manance, dar si un mic desert pregatit special pentru el, pentru a-i semnala faptul ca este sarbatoare. 
 
Cand vine vorba despre vestimentatie, asigura-te ca ai ales cele mai frumoase haine, poate chiar un costum sau o rochita noua, un mic cadou care sa il impresioneze pe cel mic. Imbraca-l diferit fata de orice alta zi obisnuita, incercand sa ii transmiti ca este o ocazie speciala astazi.
 
Cat despre activitati, lasa-l sa decida singur ce vrea sa faca. Poate isi doreste de mult timp sa viziteze un loc sau poate isi doreste sa mearga la gradina zoologica sa vada animalele. Ofera-i posibilitatea sa aleaga activitatea pe care isi doreste sa o faca in ziua cea mare. Vino cu propuneri si lasa-l sa aleaga optiunea cea mai distractiva. Pana la urma este ziua copilului, nu? Este ziua in care micutul sarbatorit alege evenimentele cele mai frumoase, iar tu esti adultul care il ajuta sa isi indeplineasca dorintele. 
 
Jucati-va impreuna. Incearca sa ii recomanzi activitati care sa presupuna interactiunea cu alti copii sau chiar o activitate pe care o puteti face impreuna. Ziua copilului este o zi care trebuie sa ii ramana in amintire datorita faptelor bune pe care le-a facut impreuna cu parintii, dar si ziua care il va face sa fie recunoscator pentru ceea ce are. Fiind o zi libera, incearca sa i-o dedici in totalitate, indiferent de activitatile pe care le desfasurati. 
 
Nu uita de cadou. Se numeste ziua copilului, deci este un moment propice pentru un mic cadou. Bineinteles ca nu este nevoie sa ii cumperi cadouri scumpe si extravagante, care sa iti faca o adevarata gaura in buget. Cadourile pot fi simple jucarii, dar care au un efect semnificativ pentru cei mici, hainute pe care si le doreau de mult sau jocuri de societate care il pot ajuta sa isi dezvolte armonios abilitatile. Copilul va aprecia orice gest si il va face cu mult mai nerabdator pentru anul care urmeaza.

Sursa foto: pixabay.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0