Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata secretul alegerii unor haine de copii potrivite pentru sezonul rece!

de Sunt Fericita la 2020-11-04
Iata secretul alegerii unor haine de copii potrivite pentru sezonul rece!
De cate ori nu ti s-a intamplat ca vremea rece de afara sa te puna in dificultate in ceea ce priveste alegerea unei tinute pentru copilul tau? Este clar ca nu-l poti tine pe cel mic in casa doar pentru ca nu stii cu ce sa-l imbraci pentru vremea de afara. Asadar, ce e de facut?


Copiii iubesc iesirile in aer liber, astfel ca, indiferent cat de mult ar dura pregatirile, merita. Insa, care sunt lucrurile de care ar trebui sa tii cont atunci cand achizitionezi haine copii pentru sezonul rece? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri pentru copilul tau, din punct de vedere vestimentar, pe tot parcursul sezonului toamna-iarna.

1. Cel mic este friguros sau se incalzeste rapid?

Anumiti copii sunt in mod natural mai frigurosi, pe cand altii se incalzesc extrem de rapid, atunci cand sunt imbracati cu prea multe straturi de haine. Ca in cazul adultilor, si copiii sunt difieriti unii fata de ceilalti.

Doar pentru ca vezi ca, afara, alti copii sunt infofoliti, acest lucru nu inseamna ca si tu ar trebui sa procedezi la fel cu cel mic. Evident, si situatia opusa este valabila. Daca iti cunosti pruncul si stii ca este friguros, nu este absolut nicio problema sa-l imbraci cu mai multe straturi de haine pentru copii.

Nu pleca la drum fara sa fii pregatita cu o piesa vestimentara de rezerva! Verifica temperatura celui mic, in timp ce va aflati afara, prin atingerea abdomenului sau. Daca pare rece la atingere, scoate bluza de trening din bagaj si imbraca-ti copilul cu ea.

Ar fi de preferat ca aceasta sa fie flausata, pentru a tine cat mai bine de cald. In schimb, daca ti se pare ca cel mic s-a incalzit prea tare, inseamna ca este timpul sa scoti un strat din hainutele pe care le poarta.

2. Cat de mult se va agita afara?

Activitatea pe care o va avea afara cel mic influenteaza mult cu ce haine va trebui sa-l imbraci. Ai grija sa alegi haine pentru copii care lasa pielea sa respire, pentru a evita ca cel mic sa transpire si, eventual, sa raceasca. Mergi pe varianta unor piese din bumbac, pentru ca acest material nu doar ca tine de cald, dar previne si transpiratia excesiva.

3. Este mai usor sa scoti din straturi!

Adaugarea mai multor straturi, atunci cand va aflati deja impreuna afara, este o sarcina mult mai grea decat scoaterea lor. Asadar, inainte de a va indrepta spre usa de la intrare, asigura-te ca cel mic este cat mai bine imbracat. Iti va fi mult mai usor sa dai jos un strat din hainele pentru copii pe care le-ai ales, decat sa fii nevoita sa gasesti o solutie prin care sa-ti incalzesti copilul, in cazul in care i se va face frig.


 

Foarte important este sa-ti amintesti ca un copil trebuie sa fie imbracat la fel cum se imbraca si un adult, atunci cand e frig afara. Stratul de baza ar trebui sa fie un maiou realizat dintr-o tesatura naturala, care sa fie capabila sa indeparteze umezeala de pe piele. Continua prin adaugarea unor haine copii specifice sezonului friguros, disponibile in magazinul online liloo, asa cum sunt bluzele de trening, hanoracele sau maletele, in functie de modul in care se simte cel mic.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0