Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Este benefic consumul cojii de paine?

Este benefic consumul cojii de paine?
de la 2018-06-21
Este benefic consumul cojii de paine?

Nicio persoana nu poate sa reziste tentatiei de a manca paine calda, iar de multe ori, coaja de paine crocanta este preferata.


Totusi, specialistii atrag atentia ca aceasta contine substante nocive pentru sanatate, motiv pentru care n-ar trebui sa fie consumata.
 
Concret, in momentul in care coca e bagata la cupor trece printr-un proces nociv care transforma produsul de baza intr-o paine toxica.

Potrivit nutritionistilor, coaja de paine este si cancerigena.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Memorator Gramatica


Acest memorator este o brosura carte de buzunar format 9 x 13 cm care concentreaza notiuni esentiale de gramatica Este asadar un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar logic coerent si mai ales usor de retinut Avantajele memoratorului pentru copilul dvs 1  Comprima...

Oferta Speciala
valabila 48h
Conform expertilor, coaja de paine contine acrilamida, o substanta regasita si pe suprafata altor alimente procesate termic, intre care cartofii prajiti sau carnea facuta pe gratar ori prajita, iar de cele mai multe ori, acesta afecteaza colonul.
 
Potrivit unor studii de specialitate realizate de oamenii de stiinta in 2015, aceasta substanta face parte din topul celor cu potential cancerigen. De aceea, pentru a preintampina aparitia acrilamidei, specialistii din alimentatie de la Comisia Europeana recomanda ca painea sa fie coapta la temperaturi mult mai reduse, astfel ca preparatul sa aiba o coaja mai deschisa la culoare.
 
De asemenea, se pare ca in cazul in care painea e prea coapta ii creste indicele glicemic, ceea ce face ca painea sa fie si mai toxica si mai periculoasa pentru persoanele care vor sa slabeasca.
 
Pentru a va proteja de efectele nocive ale acestei substante este bine ca orice produs preparat acasa, fie ca e vorba de paine, carne la gratar sau prajituri este bine sa nu se arda, iar in cazul in se intampla asta, acea parte sa fie indepartata.



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Spune-ne opinia ta despre "Este benefic consumul cojii de paine?"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


6 - 2 =

Cele mai citite articole

Mazarea este o leguma populara in lumea intreaga, oferind organismului fibre si antioxidanti.
Cu o istorie impresionanta, orase de poveste si locuri de neuitat, Italia reprezinta o alegere ...
Fiecare dintre noi avem propriul ritual matinal. Daca iti doresti sa ai o zi buna si plina de ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Vreau sa stiu reguli de infrumusetare pentru vârsta de peste 60 ani
foarte interesant
Buna ziua.am achizitionat si noi aceasta plafoniera..am montat- o,am conectat- o si dupa 30 de ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0