Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fatete dentare: Procedura, beneficii, costuri

de Sunt Fericita la 2023-01-20
Fatete dentare: Procedura, beneficii, costuri
Un zambet stralucitor si frumos este un mare atu. O dantura perfecta te poate ajuta sa te simti mult mai increzator in fortele proprii si sa nu te simti rusinat atunci cand vorbesti sau zambesti.


Daca nu esti pe deplin multumit de cum arata dintii tai si ai de-a face cu mici imperfectiuni, poti apela la o metoda rapida de a le reda frumusetea - fatetele dentare.

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele sunt mici foite realizate din materiale precum ceramica sau compozit, care se aplica direct pe suprafata dintilor si le modifica aspectul si forma. Acestea reprezinta solutii de durata, extrem de rezistente, de a imbunatati felul in care arata dantura si a face o schimbare radicala. Materialele sunt perfect biocompatibile, asa ca nu vor exista probleme cu acestea si nu exista riscul ca ele sa fie respinse de catre organism.

Acestea se recomanda doar cu scop estetic. Ele pot schimba aspectul dintilor, insa nu le pot reda functionalitatea, in cazul in care aceasta este afectata. Asadar, fatetele sunt recomandate atunci cand dintii sunt ingalbeniti sau patati, iar albirea dentara nu da rezultatele dorite, precum si in cazul dintilor usor ciobiti, fisurati, spatiati sau cu erori foarte mici de pozitionare. In anumite cazuri, fatetele pot inlocui tratamentul cu aparat dentar.

Care este procedura de fatetare a dintilor?

Fatetele pot fi realizate direct de catre medicul stomatolog, din compozit, si se aplica imediat pe dinti, sau pot fi realizate din ceramica in laboratorul de tehnica dentara. Daca dintii au dimensiuni mai reduse, acestea se pot aplica direct pe suprafata dintilor, fara pregatirea in prealabil. Daca dintii sunt mai mari, va fi necesara indepartarea unui strat foarte subtire de tesut dentar, prin slefuire.

Beneficiile fatetelor dentare

Cu ajutorul fatetelor dentare, poti schimba complet culoarea dintilor. Astfel, poti obtine dinti perfecti albi, cu nuante uniforme si un aspect cat mai natural. Apeleaza la o clinica dentara cu aparatura moderna si vei putea realiza o simulare pentru a vedea cum va arata noua ta dantura. In plus, se vor prelua masuratori exacte ale cavitatii tale bucale, astfel incat fatetele sa aiba exact dimensiunea necesara si sa aiba un aspect perfect natural.

Asadar, fatetele ajuta la imbunatatirea culorii dintilor si a altor mici imperfectiuni, fiind o solutie estetica eficienta. Materialul utilizat este biocompatibil si de foarte mare calitate. Acesta le ofera o buna rezistenta si o durata de viata lunga. Nu va trebui sa iti faci griji ca acestea se vor fisura sau deteriora, iar culoarea lor va ramane intacta. Poti consuma fara griji orice fel de alimente si bauturi precum cafea sau vin.

Costurile aplicarii fatetelor dentare

Preturile fatetelor dentare pot varia de la pacient la pacient. Acestea difera in functie de materialul folosit si de modul de realizare a acestora, precum si de marimea lucrarii dentare. In general, se fateteaza o intreaga arcada sau dantura, insa poate fi necesara si aplicarea unei singure fatete, care va imita aspectul celorlalti dinti naturali.

Daca esti nemultumit de aspectul danturii tale, discuta cu un medic stomatolog despre fatetele dentare. Alege o clinica dentara moderna, cu aparatura digitala, care te poate ajuta cu o simulare a viitoarei tale danturi si poate realiza masuratori precise, pentru a obtine cele mai bune lucrari protetice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zambet stralucitor

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0