Asa cum ne recomanda medicii si nutritionistii, in mod constant ar trebui sa efectuam analize specifice sanatatii ficatului. Ar trebui sa vedem cat de bine functioneaza si daca exista sau nu probleme. Se fac analize de sange deloc complicate si la nevoie se poate face si o ecografie care sa ne arate daca ficatul este invelit in grasime sau nu.
Daca doriti sa aflati cateva sfaturi pentru detoxifierea ficatului, iata cateva care merita atentie:
1. Beti apa multa si de calitate. Apa de calitate protejeaza ficatul.
2. Beti apa cu lamaie pentru ca citricele ajuta la eliminarea toxinelor din ficat.
3. Nu fumati, nu consumati alcool, nu consumati zahar si nici grasime animala. Aceste alimente nu fac decat sa ingreuneze activitatea ficatului.
4. Consumati ceai de armurariu, ceai verde si ceai de papadie, ceai de musetel si ceai din codite de cirese pentru buna functionare a ficatului.
5. Consumati cat mai multe legume si fructe pentru ca acestea oxigeneaza tot organismul, inclusiv ficatul.
6. Consumati cat mai multe plante aromatice, verdeturi proaspete, ulei de masline si condimente naturale, din productie ecologica, ideal.
Sursa foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
