Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gaseste cadoul ideal pentru ziua copilului in librariile online

de Sunt Fericita la 2020-05-08
Gaseste cadoul ideal pentru ziua copilului in librariile online
1 iunie marcheaza nu doar inceputului verii, ci este si o zi speciala pe care o asteapta orice copil. Cu siguranta, in calitate de parinte, ai primit deja cateva sugestii de cadouri de la cei mici. Si de ce sa nu le faci o mica bucurie, mai ales dupa ultimele luni in care copilul tau a trebuit sa se adapteze unui stil de viata diferit. Cu siguranta merita!


Asadar, esti pregatit de ziua copilului? Daca nu, te sfatuim sa ramai acasa si sa te pregatesti de eveniment cu ajutorul unei ture de shopping intr-o  librarie online. Vei descoperi ca in aceasta perioada poti beneficia de multe oferte speciale, reduceri si cadouri pentru carti si jucarii.

Daca nu stii ce si-ar dori sa primeasca copilul tau, iti sugeram sa alegi jocurile si jucariile educative. Avantajul lor major este ca, prin joc, se creeaza un context atractiv in care copilul isi poate dezvolta armonios abilitatile.

Pentru micutii care abia implinesc un an alege Cub de activitati colorat, care are pe fiecare fateta câte o activitate ce ii antreneaza copilului simturile, activitatea motorie, coordonarea, il invata despre forme, culori, cauza-efect. Toate simturile si abilitatile motorii ale copilului sunt animate si activate.
 
Pentru cei care au deja 3 ani si sunt pasionati de constructii si puzzle-uri alege un Joc pentru asamblat si pictat. Acestea contin modele ale unor monumente si cladiri cunoscute din intreaga lume, cu diferite grade de dificultate. Copilul isi va imbogati bagajul geografic de cunostinte, in acelasi timp dezvoltandu-si abilitatile creative in ceea ce priveste asamblarea si pictura.
 
Cu un grad de dificultate un pic mai mare, Gentuta “Construieste un vehicul” este potrivita pentru copiii pasionati de masini si de mestesugarit. Cu ajutorul componentelor si setului de scule din 59 de piese din lemn, pot fi insurubate numeroase vehicule. Datorita gentutei, piesele nu se vor pierde si jocul va putea fi folosit un timp indelungat.

Iar pentru cei care isi doresc sa invete sau sa isi imbunatateasca limba engleza, minunatul Joc de concentrare si memorie Eagle Eye este o alegere excelenta.  Mecanismul de joc este simplu: se dau 4 planse fata-verso, pe care trebuie aranjate jetoanele ce au imprimate pe spate cuvinte in limba engleza. Jocul antreneaza concentrarea si memoria, dezvolta atentia vizuala si auditiva, ajuta la recunoasterea culorilor si a formelor, imbunatatind vocabularul. 

Magazinul online de jucarii Editura Diana iti ofera nenumarate variante de jocuri si jucarii. In plus, shopping-ul online are si avantaje pentru cumparator: 

  1. Este convenabil, poti faci cumparaturi din siguranta casei tale, in timp ce iti bei cafeaua, in pijamale
  2. Beneficiezi de preturi mai bune decat in magazinele fizice, deoarece la pretul produsului nu sunt adaugate si alte costuri de intretinere a unui spatiu de comercializare
  3. Ai acces la o varietate de produse, la care ajungi doar cu un click, fara a rataci prin zeci de raioane
  4. Eviti locurile aglomerate, cozile de la casele de marcat si transportul in comun
  5. Produsele iti sunt livrate acasa, astfel ca nu trebuie sa depui niciun efort fizic 
Tu ce cadou alegi pentru copilul tau?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jucarii pentru copii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0