Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care sunt avantajele si dezavantajele cumparaturilor de la libraria online

de Sunt Fericita la 2021-01-21
Care sunt avantajele si dezavantajele cumparaturilor de la libraria online
Trebuie spus ceva de la inceput. Felul in care oamenii fac cumparaturile tine de preferintele personale. Nu exista o varianta corecta si o alta incorecta, indiferent de produsele achizitionate.


Daca ar fi sa ne referim la carti, unii oameni prefera sa citeasca o carte in format tiparit, sa simta cum dau paginile, sa simta mirosul de carte noua, sa vada cum ajung la finalul lecturii, iar altii citesc fara probleme de pe un dispozitiv electronic, fericiti ca nu trebuie sa mai poarte dupa ei volumele pe care le citesc si ca pe respectiva tableta sau in telefon au stocate zeci de volume care asteapta sa fie citite.

Totul tine de alegerea personala. 
Tot o alegere este si felul in care achiziționăm cartile. Unii dintre noi prefera sa colinde librariile, sa petreaca timp printre rafturi, sa rasfoiasca volum dupa volum, in vreme ce altii doresc sa piarda cat mai putin timp posibil prin librarii si prefera sa comande online ceea ce doresc sa citeasca. Ce poate fi mai simplu decat sa comanzi online de la libraria preferata cartile pe care doresti sa le citesti? Sa trecem in revista avantajele cumparaturilor online:


 

  • Timpul: in mod cert, intr-o librarie clasica, pierzi mai mult timp decat in libraria online, asta ca sa nu mai punem la socoteala timpul petrecut cu drumul. Atunci cand cumperi online cauti cu ajutorul butonului de cautare titlul, il pui in cos, finalizezi comanda si apoi astepti sa vina cartea la usa. Mai simplu de atat nu se poate. 
​
  • Pretul: preturile cartilor comandate online sunt in general mai mici, iar explicatia este foarte simpla, un magazin online nu are costuri legate de intretinere, prin urmare isi poate permite sa ofere spre vanzare carti cu preturi mai mici sau sa practice promotii mai mult decat tentante. Sigur, trebuie sa platesti transportul, dar reducerea este substantiala.
​
  • Titluri disponibile: atunci cand intri intr-o librarie nu stii niciodata daca au cartea de care ai tu nevoie. Si aici exista o explicatie, oricat ar fi libraria de mare tot nu poate avea suficient spatiu pentru toate cartile care apar, prin urmare nu poti fi sigur ca intr-o librarie exista cartea pe care o vrei tu. 
​
  • Momentul cand vrei sa comanzi cartea: o librarie clasica nu poate fi deschisa non-stop, iar programul acesteia s-ar putea sa difere de programul tau. Sau, este posibil sa nu ai o librarie prin apropiere, dar totusi exista o carte pe care ti-o doresti foarte mult. Ce faci? Simplu, o comanzi de la libraria online, iar cartea va ajunge la adresa indicata de tine in cel mult 2 zile. 
​
  • Nu stai la coada: sigur, intr-o librarie clasica nu este intotdeauna coada, dar s-ar putea sa vrei sa cumperi carti chiar si cand incepe scoala, sau cand este sezonul cumparaturilor. Daca iti plasezi comanda de carte online nu mai ai aceasta problema. 


 

Exista dezavantaje in cazul cumparaturilor de la libraria online? Sigur ca da, exista un dezavantaj important chiar, faptul ca nu mai poti petrece timp printre rafturile pline cu carti din toate domeniile, ale caror coperti te invita sa le frunzaresti. Sunt atat de multe tentatii la care nu mai poti ajunge. Comenzile de carti online presupun ca tu stii de la inceput ce carte vrei si pe aceea o comanzi. Nu intotdeauna ai timp sa cauti si alte carti din acelasi domeniu, nu esti mereu interesat sa cauti carti pentru lectura usoara de seara sau de vacanta. Desigur, poti „frunzari” alte titluri care se gasesc pe libraria online si poti cauta informatii despre carti pe internet, dar ar fi mult mai simplu sa poti frunzari cartile fizic, asa cum desigur ai face-o intr-o librarie clasica. Acesta este, probabil, singurul dezavantaj real pe care il ai atunci cand faci cumparaturi de la libraria online. 

 

Indiferent de preferintele personale, cel mai important avantaj pe care il ai este lectura. Petrece in compania cartilor o ora pe zi si vei vedea diferenta. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0