Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenajarea unui balcon spatios: 5 idei creative

de Sunt Fericita la 2022-04-08
Amenajarea unui balcon spatios: 5 idei creative
Balconul ofera atat o abundenta de lumina si o stare de bine, cat si o senzatie de intimitate si de confort. Acesta poate reprezenta spatiul perfect pentru deconectare de la stres si pentru socializare cu membrii familiei sau prietenii apropiati. Transforma balconul intr-un spatiu de relaxare sau de joaca, intr-un loc de luat masa sau intr-o bucatarie in toata regula. De asemenea, poti aranja un birou, un spatiu de lucru diferit, in care sa prospere creativitatea si productivitatea.


Mai ales daca te bucuri de o priveliste deosebita si ai mult loc, merita sa amenajezi balconul intr-un mod inedit. Inspira-te din cele cinci idei prezentate in continuare. 

  1. Spatiu de relaxare

Dimineata devreme, cu lumina calda a rasaritului sau seara, cu razele blande si colorate spectaculos ale apusului, petrece-ti timpul pe balcon si incarca-te cu energie sau profita de un moment de relaxare. Pentru ca beneficiezi de un spatiu generos, poti pune o canapea pe colt sau mai multe fotolii confortabile si poti alege masute pentru cafea cu un design aparte, potrivite personalitatii tale. Daca balconul este unul deschis, asigura-te ca mobilierul este rezistent la intemperii.


Adauga multe plante verzi, o ghirlanda luminoasa, perne moi si paturi pufoase. Poti monta chiar si un fotoliu suspendat, un leagan sau un hamac, daca balconul este spatios. Mai mult, poti adauga o etajera sau un corp pentru cartile tale preferate. 

  1. Zona de luat masa

Un balcon incapator iti permite sa asezi o masa pentru cel putin patru persoane si sa te bucuri alaturi de familie sau de cei dragi de mancaruri savuroase. Privelistea si atmosfera prietenoasa pot transforma fiecare masa intr-una de poveste. Alege decoratiuni creative si adauga o nota personala amenajarii. 

  1. Bucatarie

Balconul poate fi transformat intr-o bucatarie completa, in special daca iti place sa gatesti. Prepara mancarurile tale preferate intr-o atmosfera placuta si luminoasa. Încanta-ti privirea cu un peisaj exceptional si gaseste inspiratie pentru aranjarea alimentelor in farfurie. Alege un mobilier functional si agata, langa blatul de lucru, suporturi ingenioase pentru ustensile. 

  1. Birou generos

Daca lucrezi de acasa sau ai nevoie de un spatiu de desfasurare pentru proiectele tale speciale, profita de balconul generos. Amplaseaza un birou spatios, pe colt, un scaun comod si multe rafturi sau dulapioare pentru organizare eficienta. Poti adauga chiar si o zona de relaxare, pentru pauzele de gustari sau de cafea. Un fotoliu puf si o masuta sunt suficiente. In plus, nu uita de decoratiuni si obiecte care sa contribuie la starea ta de bine si la productivitate. 

  1. Spatiu de joaca pentru copii

Un spatiu de joaca pentru copii poate fi amenajat cu succes intr-un balcon mare. Pune un covor special, antialunecare si moale, de tip puzzle. Adauga multe rafturi sau cosuri pentru depozitat jucarii si jocuri educative. Mai mult, poti amplasa un leagan, un tobogan sau un cort spectaculos. Intra si tu in lumea copiilor cat mai des si bucura-te de amenajare alaturi de ei. 


Fie ca ai un balcon deschis, fie ca ai unul inchis, ai la dispozitie o multime de posibilitati de amenajare. Alege mobilierul adecvat si completeaza spatiul cu multe decoratiuni, astfel incat sa te relaxezi sau sa te incarci cu energie buna ori de cate ori simti nevoia.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0