Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iesim cu femei mai in varsta?

Iesim cu femei mai in varsta?
De ce ar vrea un barbat sa se intalneasca cu o femeie mai in varsta? Ei bine, ele nu sunt numai mai mature si independente financiar, dar stiu sa iubeasca si nu se preteaza la jocuri ale mintii. Acestea sunt doar cateva dintre aspectele pozitive ale relatiilor cu femei mai in varsta.


Este un cliseu deja sa vezi barbati mai in varsta cu femei tinere. Este deja un tipar general acceptat, dar trebuie sa ne obisnuim si cu ideea ca femeile mai in varsta pot sa aiba relatii amoroase cu barbati mai tineri. Sugerez, la o adica, o rasturnare a tiparului. Este timpul ca barbatii sa vada beneficiile relatiilor cu doamnele mature.
Ne plangem mereu ca femeile nu stiu ce vrem si ca ne solicita foarte mult. De ce sa nu facem mici schimbari si sa ne intalnim cu doamne mature care pot aprecia un barbat si care ofera, nu doar iau.
Nu ma intelegeti gresit, nu vorbesc de diferente de varsta de peste 25 de ani. Ci de maximum 10-12 ani.
Un barbat la 20 de ani care se intalneste cu o femeie la 30 si ceva de ani va avea o experienta care-i va schimba viata. O femeie la 20 de ani este plina de energie, ambitioasa, mereu pusa pe treaba (si pe harta). La 30 de ani insa, a invatat ca lumea nu este un paradis, entuziasmul ei a mai scazut din intensitate, nu va mai merge in toate cluburile si asta este bine, pentru ca barbatii devin, oricum, lenesi, cand ajung pe mainile unei femei.
Bineinteles, nu gasesti trandafiri fara spini. Asta inseamna ca, in schimbul linistii, trebuie sa accepti si sa te implici mai mult. Numai ca, adesea, avantajele sunt mai multe decat dezavantajele.
Femeile mai in varsta pot sa nu fie la fel de tonifiate si semete prin parti esentiale asa cum erau la 20 de ani, dar este uimitor ce tehnici au deprins in zece ani in plus. Nu se mai ascund, stiu ce vor si te vor manipula fizic si mental sa ajunga unde isi doresc.
Iar barbatii sunt tare neindemanatici cand vine vorba despre a intelege ce vrea o femeie. O femeie matura nu irosese insa timpul asteptandu-l pe Fat-Frumos. A acceptat ca asta nu se va intampla niciodata si iti va spune unde sa mergi si ce sa faci.
Cat despre partile rele, stiti la ce ma refer. La acel ceas biologic despre care ele spun ca ticaie. Daca vrei sa o cuceresti, afla mai intai daca are planuri sa-si intemeieze o familie. S-ar putea insa sa vrea doar sa se distreze cu un barbat plin de energie, fara sa trebuiasca sa se gandeasca la copii.
Mai mult, anii de experienta s-ar putea sa o fi incarcat cu ceva bagaj emotional. Deci fa-i un profil psihologic inainte.
Sper ca aceasta tirada sa fi ajutat la deschiderea unor minti, dar, daca esti barbat, probabil ca nu ai citit pana aici. Daca esti femeie, stii cam spus numai tampenii...
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0