Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 tipuri de barbati pe care trebuie sa ii eviti

de Sunt Fericita la 2019-02-18
3 tipuri de barbati pe care trebuie sa ii eviti
A fi fericita nu e o misiune, ci e o declaratie ca iti iubesti viata. De aceea, va trebui sa fii atenta cu cine iti imparti momentele intime si planurile de viitor. Iata cele 3 tipuri de barbati pe care trebuie sa ii eviti.


Si ai face bine sa nu uiti ca trebuie sa stai departe de ei...

Barbatii misogini. Unii barbati nici macar nu cunosc sensul real al termenului, considerand ca, atat timp cat sunt atrasi de o femeie si dispusi sa-si imparta patul cu ea, nu pot fi acuzati de misoginism. De fapt, misogin este orice barbat care trateaza femeia ca pe un obiect. Nu da niciodata explicatii, iar atunci cand i le ceri, te trateaza cu indiferenta. Tot misogin este si barbatul care si-a format si sustine cu tarie anumite conceptii pe care le aplica sub forma de eticheta tuturor femeilor: ahtiate dupa bani, paranoice, exagerate. In schimb, e datoria lor sa spele vasele, sa pastreze casa curata, sa-i calce camasile. Misoginul e usor de recunoscut si ar trebui sa fie cel putin la fel de usor de tinut la distanta.
 
Barbatii dezordonati. Putini barbati sunt interesati de curatenie. Sosetele aruncate prin casa, vasele murdare, haosul de pe biroul lui… incet, dar sigur, te vor aduce la limita rabdarii. Fie a avut mereu alaturi de el cineva care sa se ocupe de treburile gospodaresti, fie pur si simplu nu l-au interesat niciodata. Cert e ca de acum, tie iti vor reveni aceste atributii. Daca vrei sa te lamuresti cat de dezordonat este, e suficient sa faci cateva vizite la el acasa. Desigur, fiecare om e mai mult sau mai putin dezordonat, dar exista o limita in toate. Daca simti ca e prea mult pentru tine, treci mai departe.
 
Barbatii gelosi. La inceput, gelozia lui te poate incanta. O poti considera o dovada a faptului ca te iubeste atat de mult, incat nu suporta sa stie pe nimeni altcineva in preajam ta. In timp, s-ar putea insa sa te trezesti controlata si acuzata pe nedrept. Problema apare cand crizele de gelozie se declanseaza din senin: de ce i-ai zambit unui prieten, de ce a durat atat pana i-ai raspunse la telefon, de ce ai intarziat acasa? Acest tip de gelozie ajunge sa te terorizeze. In plus, un barbat foarte gelos poate deveni violent.
 
Nu uita un lucru foarte important! Viitorul tau partener de cursa lunga trebuie sa fie fix asta: un partener. Nu fa greseala de a-ti alege un barbat asupritor, needucat si care nu stie sa iubeasca. Meriti mai mult! 
 
Meriti sa fii fericita

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 3 tipuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre evitat

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0