Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seturi cadou pentru perioada 1-8 martie. Cele mai inspirate idei

de Viorica Ghinea la 2019-02-15
Seturi cadou pentru perioada 1-8 martie. Cele mai inspirate idei
Inceputul primaverii reprezinta o ocazie buna pentru a impresiona femeile speciale din viata ta. Daca ai nevoie de putina inspiratie, iti oferim cateva idei de cadouri care le vor incalzi inima si vor aduce farmec in viata lor. Desi dragostea si aprecierea nu se masoara in cadouri, totusi atentiile de acest fel aduc zambetul pe buze celor dragi si ii fac sa se simta speciali. Profita de aceasta perioada frumoasa a anului pentru a face surprize de neuitat.


Pentru femei, luna martie este una plina de surprize placute, iar daca vrei sa o impresionezi pe mama, pe sora ori pe prietena ta cea mai buna, investeste in seturi de cosmetice. Nu vei da niciodata gres cu astfel de cadouri, mai ales daca tii cont de nevoile si de caracteristicile pielii ori de preferintele lor.

Cu siguranta stii ca femeile dragi din viata ta merita tot ce este mai bun! Rasfata-le cu produse de ingrijire de calitate pentru a fi mereu frumoase si sanatoase. Iata mai jos cele mai inspirate seturi de cadouri pentru femei!

Seturi cadou potrivite pentru mama ta


Mama ta merita atentie in fiecare zi, dar ziua de 8 martie este o data cu totul speciala. Florile sunt cea mai sigura alegere atunci cand vine vorba de cadouri, insa din pacate de farmecul lor nu te poti bucura prea multe zile la rand. Cea mai buna investitie o reprezinta si in acest caz produsele de ingrijire. Seturile cadou cu efect antiimbatranire vor fi binevenite in trusa beauty a mamei tale ori a unei femei mai in varsta pe care o apreciezi. Spre exemplu, opteaza pentru un set cadou Gerovital Pachet H3 Hyaluron C Crema antirid de zi 50 ml + Gel de dus Full of Energy. Rezultatul consta intr-un boost de energie si o piele catifelata si revigorata.

Inca un pachet potrivit pentru femeile preocupate sa incetineasca aparitia semnelor de imbatranire a tenului este setul de la Vichy. Acesta este format dintr-o crema Vichy Slow Age si un gel ce are la baza apa termala mineralizanta in proportie de 89%.

Cu siguranta stii deja daca mama ta are o afinitate pentru un anumit brand de produse de ingrijire a pielii ori daca isi doreste in mod special un produs cosmetic. Daca nu ai nicio idee clara, este momentul sa incepi sa faci investigatii beauty. Vei gasi o multime de oferte tentante in sectiunea de seturi cadou de la Professional Farmaline, magazinul care te ajuta sa faci cele mai frumoase surprize.


Idei de cadouri pentru prietenele tale


Perioada 1-8 martie este perfecta pentru a le demonstra prietenelor tale cat de mult le pretuiesti fiindca ti-au fost alaturi la bine si la rau. Le poti face primavara mai frumoasa daca le oferi in dar niste seturi de cosmetice cu produsele pe care si le doresc. Un pachet format dintr-o crema hidratanta si o apa termala va fi binevenit, asa cum este pachetul de la Ivatherm.


 La fel de apreciat va fi si un set cadou format dintr-o crema de zi si o lotiune micelara, produsele de baza pentru o piele perfecta. Cu sigurata acest cadou ii va aduce o stare de bine si o va face sa se simta speciala pe prietena ta cea mai buna. Daca este iubitoare de dulciuri, va fi incantata sa ii pui alaturi si un deliciu deosebit.

Alte produse de ingrijire cu care vei face o impresie buna sunt cremele de maini, balsamurile de buze si bilele efervescente de baie. Toate sunt ingredientele unui moment de rasfat de neuitat.

Nu vei da gres nici daca ii vei completa unei prietene setul de accesorii. Secretul este sa le impachetezi frumos bijuteriile alese si sa ii scrii un mesaj format din cateva randuri emotionante.


Asigura-te ca femeile dragi din viata ta vor incepe aceasta primavara cu zambetul pe buze.



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre produse de ingrijire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei de cadouri

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0