Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

M-am intalnit cu Chupacabra... Oare?

M-am intalnit cu Chupacabra... Oare?
Tanarul de 19 ani mergea linistit pe plaja cand a observat ceva ce l-a facut sa se opreasca. In lipsa unui cuvant mai bun, ceea ce a vazut nu poate fi descris decat ca fiind un monstru. "Nu vazusem asa ceva in viata mea", a declarat el. Creatura ciudata parea sa fie complet lipsita de par, cu exceptia unei creste mici, avea picioarele din spate mai lungi decat cele din fata si niste dinti lungi si ascutiti. Stralucitori.


Intrebat daca este de parere ca totul nu e decat o farsa, tanarul a spus ca nu poate fi vorba despre asa ceva, din moment ce animalul mirosea a putreziciune, ceea ce inseamna ca bestia fusese, la un moment dat, in viata.
Unii sceptici spun ca animalul a fost doar un caine mort, un oposum sau chiar un raton, dar exploratorul nostru (singurul care l-a vazut, de fapt) nu este de aceeasi parere. Crede ca nenumita creatura era mult prea ciudata, mult prea mare... De fapt, conform propriei opinii, l-a intalnit pe Chupacabra, creatura vampir. 
Din nefericire, cand tanarul s-a intros la locul faptei cu alti prieteni, Chupacabra disparuse, probabil luat de mare, pentru a nu mai fi vazut niciodata... pana cand alta creatura misterioasa va fi sa fie aruncata pe o alta plaja, in alt loc al lumii.
Voi ce credeti, a fost cu adevarat un monstru sau imaginatia tanarului a fost cea care a creat o realitate careia, pana acum, numai el i-a fost martor? Este cumva vorba despre o straveche apetenta pentru mister, in defavoarea gandirii logice? 
Monstrii sunt peste tot in zilele noastre si credinta ca ei exista este mai solida ca nicodata. De ce oamenii se incapataneaza sa accepte probe misterioase, rapoarte false care perpetueaza la nesfarsit mituri?  
Ideea este ca VOR sa creada. Creierul uman incearca mereu sa determine de ce se intampla ce se intampla si, cand motivatia nu este una limpede, tind sa formuleze niste explicatii foarte bizare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mister

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mistere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre monstri

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0