Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce culori se poarta in primavara-vara 2013

Ce culori se poarta in primavara-vara 2013
Nu a venit bine iarna, ca deja trebuie sa ne gandim la garderoba noua din 2013. Noua e un fel de a spune, pentru ca nu va fi nevoie sa dam iama prin magazine dupa haine noi. Vezi mai departe ce elemente se pastreaza si ce paleta cromatica va fi la moda in 2013, plus cateva idei de combinatii si tinute...


Pentru primavara-vara 2013 designerii ne aduc o paleta de culori deschise, in ton cu natura care renaste.
Se vor purta nuante de albastru care ne duc cu gandul la culoarea marii si a cerului, galben proaspat de lamaie, culoarea piersicilor, rosul intens al macilor, verde crud, violet intens si un crem/nude cu o usoara tenta spre roz.
ALBASTRUL se va purta in doua variante.
In primul rand, avem o paleta deschisa, un bleu saturat care duce cu gandul la culoarea cerului pe inserat, la fluiditate, transparenta, lumina, sinceritare, deschidere. Este un element interesant, pentru ca in primavara-vara 2013 se vor purta in continuare haine cu zone transparente.

Cea de-a doua varianta de albastru este mai intensa si mai intunecata, cu o usoara tenta spre violet; este o culoare misterioasa, secretoasa, eleganta, care se potriveste de minune tinutelor elegante si clasice care vor fi la moda in primavara 2013.

GALBENUL, culoarea soarelui si a caldurii, vine in sezonul urmator in nuanta lamaii. Ne duce cu gandul la vacanta, la veselie, optimism, libertate, caldura si relaxare. Se asorteaza de minune cu griuri, albastru, tonuri de verde sau portocaliu.

VERDELE se poarta in trei variante de culori.
In primul rand, verde crud - o culoare noua pentru primavara-vara 2013. Este inspirata din natura si ar trebui sa ne duca cu gandul (macar) la planeta si la ecologie. Prospetimea acestei nuante de verde se trage de la vlastarii noi si simbolizeaza viata, aerul curat, libertatea, renasterea. Este o culoare indrazneata care se potriveste femeilor puternice; se asorteaza cel mai bine cu rozuri pastelate sau intense (ca accente decorative), albastru, turcoaz si galben sau auriu.

A doua nuanta care se va purta in 2013 este verde-jad, in tonuri deschise. Este o culoare deshisa, pastelata, care se asorteaza de minune cu tonuri de nude, crem, negru, portocaliu, violet sau verde.

Verdele smarald, rupt parca din culoarea padurilor ce renasc primavara, va fi una din culorile cele mai in voga (se poarta deja din aceasta vara). Se combina bine cu verde-crud, fistic, nuante de bleu sau galben.

CREM / NUDE se pastreaza in tendinte si pentru primavara-vara 2013. Nuantele variaza de la piersica, roz si pana inspre gri, insa e o culoare cu care se pot crea tinute elegante si moderne. Vor fi la moda combinatiile de nude-negru-alb, precum si alte variatii cu marouri, rosu si portocaliu.

VIOLET. Este vorba de un violet intens si jucaus, o culoare care in 2012 simboliza misterul si eleganta, dar care vine in primavara-vara 2013 cu un aer la destins si calitatea de a fi potrivita pentru tinute casual. Cauta nuante de violet vanata, care se pot asorta perfect cu portocaliu, rosu, albasrtru, negru sau alb.

PORTOCALIU. Pentru sezonul urmator, portocaliul se va purta mai ales in nuante de piersica. Este o culoare optimista, calda si insorita, care ne duce cu gandul la lucrurile frumoase din viata. Cade bine in tinute alaturi de crem/nude, rosu, negru, alb, gri si anumite tonuri de verde si albastru.

ROSU intens este alta culoare vedeta pentru primavara-vara 2013. Pentru ca este o culoare atat de puternica, se va purta in principal in combinatii simple, cu alb, gri, negru.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre primavara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2013

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0