Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mituri despre sanii lasati: de azi sa nu mai crezi in ele!

de Viorica Ghinea la 2017-07-31
Mituri despre sanii lasati: de azi sa nu mai crezi in ele!
Exista o multime de mituri despre sanii lasati care fac inconjurul lumii si in care multe femei cred cu tarie. Este normal sa incerci sa faci tot ce iti sta in putinta pentru ca decolteul tau sa ramana ferm pana la o varsta inaintata, dar ai grija in ce informatii pui baza. Iata cateva mituri despre sanii in care nu ar trebui sa mai crezi de azi inainte!


Mitul 1: Alaptatul conduce la lasarea sanilor


Unul dintre cele mai populare mituri legate de sanii lasati spune ca tonifierea decolteului are de suferit dupa alaptare. Conform unui studiu publicat in 2008 in Aesthetic Surgery Journal, alaptatul nu reprezinta un risc pentru pierderea elasticitatii bustului. Mary Jane Minkin, un specialist in obstretica si ginecologie la Yale University School of Medicine, spune ca “Sanii cresc in dimensiune pe perioada sarcinii si ca isi pastreaza volumul si in timpul alaptarii, dar nu se lasa imediat ce femeia inceteaza acest proces.” Ceea ce afecteaza cu adevarat tesuturile bustului este pierderea brusca in greutate si deflatia (retragerea).

Mitul 2: Purtatul sutienului impiedica sanii sa se lase


Conform prevention.com, Mary Jane Minkin afirma ca nu exista niciun tip de sutien care ar putea sa previna lasarea sanilor cu timpul. Totusi, pe de alta parte, expertii recomanda purtarea unui sutien special conceput pentru activitatile fizice. Astfel de modele nu numai ca protejeaza sanii, dar ii si ridica si ii modeleaza intr-un mod armonios.

Mitul 3: Anumite exercitii sunt perfecte pentru sanii lasati


Daca ai sanii lasati si te gandesti sa incepi un antrenament dedicat acestei probleme estetice, trebuie sa stii din timp ca nu va face minuni. Desi exista mituri conform carora bustul isi revine dupa ce incepi sa faci exercitii fizice, trebuie sa fii realista. Intr-adevar, sportul te ajuta sa arati mai bine si sa obtii un decolteu mai apetisant, insa nu va schimba complet forma sanilor tai, cu atat mai mult daca deja si-au pierdut elasticitatea. De ce? Pentru ca sanii nu au muschi in compozitia lor, insa te poti folosi in acest sens de muschii pectorali, muchii pieptului, atunci cand faci exercitii fizice.

Mitul 4: Sanii mici nu se lasa


Multe reprezentante ale sexului frumos cred in mitul conform caruia sanii mici nu se lasa odata cu trecerea timpului. Dar gravitatia nu este mai blanda nici cu acestia, asa ca nu ar trebui sa te bazezi pe aceasta informatie falsa. Intr-adevar, este adevarat ca un bust de dimensiune mica isi pierde mai greu elasticitatea fata de unul mare. Insa ceea ce conteaza cu adevarat este densitatea tesuturilor. Daca depozitele adipoase predomina, atunci decolteul tau se poate lasa chiar daca nu are o dimensiune mare.

Desi se spune ca nu poti sa faci nimic pentru a preveni lasarea sanilor, totusi exista metode care te pot ajuta sa previi pierderea elasticitatii prematur. Principalele schimbari pe care trebuie sa le faci este sa renunti la fumat, sa realizezi masaje locale si sa nu faci exercitii fizice care pot sa afecteze tesuturile bustului.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0