Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obiecte de prim ajutor pe care sa le ai la indemana in ziua nuntii

de Sunt Fericita la 2019-05-21
Obiecte de prim ajutor pe care sa le ai la indemana in ziua nuntii
In ziua nuntii, orice femeie isi doreste sa arate impecabil, insa, din pacate, pot aparea si situatii neprevazute care sa ii dea batai de cap. Pentru a le preveni, iti spunem ce obiecte trebuie sa ai la indemana in trusa de prim ajutor.


Ziua nuntii prevede o serie de evenimente fericite. Esti mai mereu pe graba, alergi printre invitati, mananci pe fuga si dansezi multe ore pe ringul de dans.

Ei bine, tocmai datorita acestor activitati, care in mod normal ar trebui sa fie placute, este posibil sa intervina si neplaceri. Iata care sunt acestea si cum le poti rezolva cu ajutorul catorva obiecte utile pe care este indicat sa le ai la indemana.

 
Te doare stomacul. Da, durerile de stomac pot interveni chiar in ziua nuntii daca stam si ne gandim cat stres este inainte de marele eveniment. Mai mult, daca mancarea pe care ai mancat-o iti cade greu la stomac, asta nu inseamna ca trebuie sa iti strici buna dispozitie.
 
Ce poti face? In trusa de prim ajutor include si cateva medicamente impotriva starilor de greata, un medicament pentru digestie, dar si pentru durere. 

 
Transpiri mult. De regula, nuntile sunt programate in sezonul calduros, iar emotiile pe care le ai iti pot aduce un plus de emotii, ceea ce nu este tocmai placut. Transpiratia poate fi abundenda, iar pe langa aspectul neplacut, poate avea chiar si un miros nepotrivit.
 
Ce poti face? Pune-ti in trusa de prim ajutor un pachet mic cu servetele umede, dar si un deodorant intr-o cantitate mica, pentru a te asigura ca iti reimprospatezi pielea la nevoie.

 
Iti straluceste tenul. Pentru ca este cald afara si esti nevoita sa stai o zi intreaga prin soare, in mod inevitabil apare si excesul de sebum si tenul iti straluceste.
 
Ce pot face? Nu este indicat sa iti aplici in mod constant pudra deoarece aceasta nu va face altceva decat sa iti astupe portii si vei provoca aparitia cosurilor. Cel mai bine foloseste servetele obisnuite pe care sa ti le tamponezi pe fata, in zonele in care ai nevoie.

 
Te bat pantofii. In mod inevitabil vor aparea si bataturile la picioare, mai ales ca esti nevoita sa stai o zi si o noapte pe tocuri. Acesta nu trebuie sa fie un inconvenient care sa iti strice cheful.
 
Ce poti face? Asigura-te ca ai la tine si cativa plasturi cu rivanol, in special plasturi transparenti, care sa iti protejeze bataturile si sa iti permita sa te misti in voie pe ringul de dans.

 
Se desface coafura. Pentru ca toata ziua te-ai agitat, ai dansat si te-ai imbratisat cu toata lumea, este posibil ca parul tau sa nu mai arate la fel de bine ca la inceputul zilei.
 
Ce poti face? Poarta in tursa de prim ajutor si cateva agrafe simple de par, pe care sa le prinzi in par fara sa se observe.
 
Asadar, cateva idei simple, dar care te pot scoate din impas chiar in ziua nuntii, fara sa iti strice petrecerea.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0