Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 semne care iti arata ca nu iti mai iubesti partenerul: NU le neglija!

de Viorica Ghinea la 2017-08-25
3 semne care iti arata ca nu iti mai iubesti partenerul: NU le neglija!
Oricat de mult ne-am dori ca sentimentele de iubire pe care le avem la inceputul unei relatii sa isi pastreze intensitatea, nu reusim sa facem acest lucru. Uneori pe cat de usor gasesti dragostea, la fel o si pierzi, dar realizezi prea tarziu ca ceea ce simteai s-a dus. Iata trei semne care iti indica faptul ca nu iti mai iubesti partenerul!


1. Nu te mai atrage la fel ca inainte

Atractia pe care o aveai fata de partenerul tau si-a pierdut din intensitate? Acesta este unul dintre semnele care iti demonstreaza ca nici sentimentele de iubire nu mai sunt la fel de puternice. Daca nu faceti ceva pentru a va salva iubirea, cu timpul nu vei mai fi interesata deloc de partenerul tau. Vei incepe sa te uiti la el doar ca la un bun prieten, nu ca la un iubit.

Nici monotonia instalata in relatia de cuplu nu ajuta prea mult in acest caz, dimpotriva. De aceea, este indicat sa faceti mereu lucrui noi si interesante. Aspectul fizic si ingrijirea personala joaca roluri importante in ecuatia atractiei, asa ca nu ar trebui neglijate. Dar daca partenerul tau trece acum printr-o perioada mai dificila, una de depresie, in care nu mai are puterea necesara sa se ocupe de aspectul lui fizic, ar trebui sa il incurajezi.

2. Te deranjeaza tot ce face partenerul tau

Nimic din ceea ce face partenerul tau nu iti mai este pe plac si simti nevoia sa il modelezi dupa preferintele tale. Iubirea adevarata inseamna sa il accepti pe cel de langa tine asa cum este. Pana si defectele pe care le are te atrag, fiindca realizezi ca ar fi alt om daca nu le-ar avea.

Incearca sa pui accent si pe lucrurile bune pe care le face partenerul tau, nu doar pe cele care nu ii ies asa cum iti doresti. Bineinteles, aici ne referim la acele cazuri in care legatura sentimentala este una sanatoasa, nu una toxica din care ar trebui sa te retragi fara sa mai privesti inapoi.

3. Incepi sa iti vezi partenerul cu alti ochi

Inca de cand ai inceput sa te indragostesti de el l-ai pus pe un piedestal inalt. Si te-ai considerat norocoasa fiindca ai crezut ca ai intalnit barbatul perfect pentru tine, dar acum, dupa o perioada mai lunga, incepi sa iti dai seama ca nu este chiar ceea ce iti doresti. Daca el nu si-a schimbat comportamentul la polul opus, ci a ramas relativ acelasi barbat, este evident ca sentimentele tale sunt cele care s-au modificat. Atunci cand iubesti tinzi sa il privesti pe cel drag printr-o pereche de lentile roz, iar cand dragostea se  pierde treptat, cobori cu picioarele pe pamant si iti dai seama ca ai un om obisnuit langa tine. Dezamagirea ca nu ai langa tine o persoana speciala, asa cum iti doreai, te face sa te indepartezi de partener si sa cauti in alta parte ceea ce ti-ai dori sa vezi in comportamentul lui. Asa ajungem sa incheiem o relatie si sa plecam in cautarea alteia care sa ne implineasca mai mult sufleteste si trupeste.

Te confrunti si tu cu aceste semne? Atunci inseamna ca sentimentele tale de dragoste si-au pierdut stralucirea de alta data. Daca nu vrei ca relatia pe care o ai sa isi piarda farmecul, discuta cu partenerul tau si incercati impreuna sa faceti ceva pentru voi.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.58 din 5 - 18 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie toxica

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0