1 kg carne de pui (pulpe si/sau piept)
bere (cu sau fara alcool, dupa preferinta)
2 cepe taiate fin
sucul de la 1 lamaie
1 frunza de dafin
6 catei de usturoi pisati
2-3 linguri pasta de tomate
2 linguri miere
sare
cimbru
piper
Preparare:
Mai intai se face sosul, astfel: berea, ceapa, sucul de lamaie, frunza de dafin si usturoiul se amesteca intr-un castron. Se pune carnea de pui si se mai adauga bere pana toata carnea va fi in sos, apoi se acopera cu un capac si se lasa la frigider pentru 3-4 ore. Din cand in cand mai putem intoarce carnea, ca sa fie cuprinsa pe toate partile, cat mai bine.
Dupa ce a stat la frigider, carnea se scoate din sos si se aseaza pe gratar.
In timp ce se frige carnea, turnam sosul care a stat la frigider intr-o tigaie, adaugam pasta de tomate, miere, cibru, sare, piper si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba, dam focul la mic si lasam sa scada (dar nu foarte mult).
Carnea se serveste cu sos deasupra si cu garnitura de cartofi prajiti sau fierti.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!