Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zodia si sexul

Zodia si sexul
Se spune ca totul este scris in stele si nu putem sa nu recunoastem ca, uneori, ceea ce prezice zodiacul se si adevereste. Tot stelele ne spun cum se comporta fiecare zodie in relatiile sexuale, cum pot fi seduse si cum sa fii ca sa atragi atentia unei anumite zodii. Asadar, vezi ce zodie esti si pe cine iubesti, ca sa afli la ce sa te astepti din punct de vedere sexual de la relatia voastra...


BERBEC (21 martie - 19 aprilie). Daca tu esti berbec, atunci esti o fiinta sclipitoare, mereu atragatoare si pusa pe sotii. Pentru berbeci, sexul este precum o competitie sportiva; e ocazia cea mai placuta de a arde niste calorii. Ai grija sa nu lasi pe planul doi placerea partenerului si sentimentele. Adori sexul de impacare, motiv pentru care esti si atat de combativa. Daca el este berbec, afla ca zodia sa este foarte cerebrala, iar capul este un loc sensibil. Il poti seduce si stimula cu un masaj cranian, mai ales daca iubitul tau berbec este stresat; la fel de bine functioneaza si o mica disputa, care pentru berbeci are de multe ori rol de preludiu.
TAUR (20 aprilie - 20 mai). Daca tu esti taur, atunci esti fericita: taurii sunt considerati cei mai senzuali reprezentanti ai zodiacului. Ca semn de pamant guvernat de Venus, poti beneficia de placere imensa prin toate cele cinci simturi. Pentru tine nu conteaza atat de mult momentul final, cat parcursul plin de harjoneli, sarutari, tatonari si imbratisari al unui act sexual. Cum gustul este cel mai rafinat simt al tau, am putea spune ca o cina romantica este preludiul tau preferat. Daca el este taur, atunci trebuie sa fii foarte practica si realista pentru a-l atrage. Nu ai nevoie de un aer boem sau de vedeta pentru a-l impresiona: alege un parfum bun si nu te teme sa mananci normal la cina romantica la care te invita. Pentru taur, mancarea joaca un rol important si de tine depinde daca o transformi intr-un element senzual. Pentru o noapte de sex incendiar cu un taur, ai grija sa il hranesti in timpul preludiului cu capsune, frisca si ciocolata.
GEMENI (21 mai - 20 iunie). Daca tu esti in zodia gemeni, din pacate nu esti deloc priceputa la flirt si habar nu ai cum sa fii mai deschisa si seducatoare. Fiind semn de aer, dai dovada de o mare capacitate intelectuala, astfel ca persoanele care te atrag si te pot stimula din punct de vedere sexual sunt si cele care te stimuleaza intelectual. Oricum ar fi, la tine totul dureaza pana te plictisesti, moment in care iti muti atentia asupra altui norocos. Daca el este in zodia gemeni, tot ce trebuie sa faci este sa-i vorbesti despre lucruri interesante. Desigur, atunci cand ajungeti in pat, lasa mai bine sexul sa fie modul principal de comunicare, pentru ca gemenii sunt persoane cu orar fix. Ii place sa fie informat, atat despre evenimentele zilei, cat si despre ce simti tu, asa ca nu ezita sa ii soptesti lucruri incitante la ureche.
RAC (21 iunie - 22 iulie). Daca tu esti rac, atunci esti cel mai sincer si sensibil semn zodiacal si niciodata nu vei face sex fara sa simti ceva mai mult decat atractie fizica. Pentru tine e important sa simti ceva, o legatura speciala sufleteasca, sa te simti protejata de el. Te excita cel mai mult imbratisarile, care te fac sa te simti in siguranta. Mereu vei cauta marea dragoste si, daca vei gasi partenerul potrivit, sexul va deveni modul preferat de petrecere a timpului. Daca el este rac, pregateste-te sa fii luata pe sus si sedusa. Odata ce a pus ochii pe tine, racul nu te va mai lasa din clestii sai, mai ales daca se intampla sa si corespunzi idealului sau feminin. Daca vrei sa seduci un barbat nascut in zodia racului, invita-l la o cina, preferabil pregatita de tine, si nu uita sa ii servesti desertul preferat cu ciocolata.
LEU (23 iulie - 22 august). Daca tu esti leu, atunci iti place sa fii admirata si te pregatesti intens pentru orice iesire; chiar daca nu ai parte de sex, numai faptul ca prezenta ti-a fost remarcata, ca ai atras privirile tuturor tipilor draguti este o satisfactie suficienta... ca sa nu mai spunem de complimente. Ai grija sa nu cazi in capcana oamenilor prefacuti, mai ales cand incearca sa te complimenteze pentru alegerea rochiei. Daca el este leu, ii poti atrage atentia cu laude. Trateaza-l ca pe un rege si va fi al tau. Imbraca-te perfect, fii salbatica si seducatoare, poarta aur si fa-l sa se simta special. Cel mai rau lucru pe care il poti face in prezenta lui este sa observi pe altcineva din incapere; lucrul acesta il va rani si va trebui sa ii ceri iertare toata seara.
FECIOARA (23 august - 22 septembrie). Daca tu esti fecioara, semnul tau zodiacal este cel mai potent din punct de vedere sexual. Desi exteriorul si comportamentul nu te dau de gol, iti place sexul si partenerul tau este cel mai fericit pentru asta. Singurele neplaceri care stau in calea unei vieti sexuale ideale sunt, pentru tine, problemele care par mereu sa apara si anxietatea pe care acestea ti-o provoaca. Incearca sa nu te mai ingrijorezi din orice motiv si vei reusi sa fii mai relaxata. Daca el este fecioara, trebuie sa stii ca ii place curatenia, pe care o ridica la grad de virtute. Desi nu aplica mereu acest criteriu asupra lui insusi, sa stii ca nu suporta negreala de sub unghii sau un colt nesters de praf. Chiar daca spune ca te iubeste, fii pregatita sa suporti critici chiar si pentru lucrurile pe care pur si simplu le-ai uitat. Fii eleganta si ingrijita, dar ai grija, pentru ca fecioarelor nu le place vedetismul si aerele de printesa. Odata ce l-ai prins in pat, lucrurile vor sta bine si va face tot ce ii sta in putinta sa te satisfaca.
BALANTA (23 septembrie - 22 octombrie). Daca tu esti balanta, nu ai nevoie de niciun sfat cand vine vorba de seductie. Barbatii roiesc in jurul tau si de abia se pot abtine de la complimente. Cel mai probabil toate prietenele tale te invidiaza si nici prietenii lor nu te plac foarte mult, tocmai pentru ca se simt atrasi de tine. Nu sta prea mult timp singura, pentru ca vei ajunge sa uiti cat de seducatoare poti fii. Pentru tine, romantismul este mult mai important decat sexul, dar nu il exclude pe acesta din urma, daca nu ai gasit inca iubirea vietii tale. Daca el este balanta si nu iti arata ca te place, nu te ingrijora; pot trece luni intregi pana sa iti arate ca i-ai atras atentia pentru ca pentru el, tensiunea sexuala pe care o acumuleaza in timp este la fel de importanta ca actul sexual in sine. Mai intai se va hotara daca te place sau nu, iar daca da, atunci ii va lua o vesnicie sa te cucereasca, pentru ca este perfectionist. Vei avea parte de sampanie, trandafiri, poezie, romantism, lumanari, pe care le considera parte integranta din preludiu. Balanta duce sexul la nivel de arta.
SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie). Daca tu esti scorpion, reputatia de zeita a sexului te precede. Acesta zodie este considerata a avea cea mai mare capacitate de seductie, iar barbatii simt asta, pentru ca nu pot sta departe de tine. Cu toate astea, nu te dai prea mult in vant dupa sex; tu esti pornita in cautarea iubirii perfecte care sa te mistuie si careia sa te lasi prada cu totul. Citeste aici mai multe despre zodiacul femeii scorpion
Daca el este scorpion, afla ca filosofia lui de viata este "totul sau nimic". Daca te vrea, te va avea mereu si cand va dori. Scorpionului nu-i poti oferi jumatati de masura; este foarte gelos si nu va fi de acord sa te imparta cu nimeni. Daca vrei sa il seduci, poarta fuste mini si fii cat mai dichisita.
SAGETATOR (22 noiembrie - 21 decembrie). Daca tu esti sagetator, te caracterizeaza o minte incredibil de deschisa cand vine vorba de sex si nu iti faci prea multe probleme din punctul asta de vedere. Iti place sa ai o mare varietate de parteneri sexuali si te atrag mai ales cei ciudati, iesiti din comun. Daca vezi un tip cu accent strain, sari pe el. Te atrag restaurantele cu specific indian, chinezesc, oriental, povestile despre calatorii si cele pline de intelepciune; rasul si invatatul sunt forme de preludiu pentru tine. Daca el este sagetator, fii mereu plina de viata si ii vei tine treaz interesul. Plictiseala este greseala capitala cand ai o relatie cu un sagetator. Ca sa ii atragi atentia (si ca sa il atragi si sexual), invata o limba straina, citeste carti de calatorie si vorbeste-i mereu despre lucruri noi, care il intereseaza. Mergi cu el la festivaluri internationale de film sau intr-un weekend undeva departe, unde nu a mai fost niciodata. Arata-i cat de seducatoare poti fi pe o plaja exotica, timp in care el va asimila cultura locurilor si iti va largi orizonturile intelectuale. Poate fi obositor, dar si tu vei beneficia de pe urma acestei relatii.
CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie). Daca tu esti capricorn, atunci probabil muncesti pentru a-ti perfectiona viata sexuala la fel de mult cum muncesti pentru a termina un proiect la serviciu. Nu e vorba de amantii nepotriviti pe care i-ai avut, ci de simplul fapt ca, daca te perfectionezi, iti vei satisface orgoliul de a fi cea mai buna. Esti cel mai serios semn al zodiacului si nu consideri sexul ca fiind ceva amuzant; mereu te intrebi daca partenerul are ceva sa iti ofere, iar daca ajungi la concluzia ca nu, atunci nu iti vei pierde energia cu el. Daca el este capricorn, il vei atrage daca vei fi cea mai buna la tot; orice ai face, trebuie sa fii cea mai buna. Daca capricornul va considera ca esti plina de succes, il vei putea atrage mai repede in pat. Capricornii sunt atrasi de lucrurile fine, pline de clasa, asa ca ai grija la tinuta si machiaj.
VARSATOR (20 ianuarie - 18 februarie). Daca tu esti varsator, stii ca zodia ta este inclinata spre fetisuri si jocuri sexuale mai putin obisnuite. Nu ai de ce sa te rusinezi, stii bine ca asta este o calitate dorita de multi. Varsatorii au gusturi mai ciudate si nu sunt atrasi de parteneri obisnuiti sau traditionali; iti plac barbatii care accepta riscuri si care nu se tem sa fie inventivi. Cel mai important, simti ca trebuie sa ai parte de prietenia iubitului tau, mai presus de orice. Daca el este varsator, fii cat mai inventiva pentru a-l atrage si seduce. Cand e vorba de aceasta zodie, nimic nu e prea ciudat, se accepta aproape orice. Arata-i ca esti foarte inteligenta si discutati despre idei, nu evenimente sau oameni. Cand vine vorba de sex, deschide-ti mintea si accepta orice, pentru ca va merita.
PESTI (19 februarie - 20 martie). Daca tu esti nascuta in zodia pestilor, esti manata de dorinta de a te contopi total cu iubitul tau. Te poti pierde complet in sex, romantism, iubire platonica sau un amestec al celor trei. E de datoria ta sa constientizezi limitele relatiei, ca sa nu ajungi intr-o situatie din care nu ai decat de pierdut si suferit. E bine sa inveti limita dintre sex si iubire, dintre o relatie bazata numai pe sex si una care are potentialul de a deveni ceva mai mult. Daca el este nascut in zodia pestilor, fii pregatita pentru orice. Pestii merg pe val, se lasa in voia sortii, asa ca viata alaturi de ei te poate duce oriunde: seri romantice cu poezie, nopti de clubbing, plimbari mana in mana in parc sau pe culmile muntilor. Se ataseaza foarte repede de cineva, insa sunt foarte schimbatori si confuzi, asa ca se pot indeparta de tine la fel de rapid.

Insa, toate acestea tot nu raspund la intrebarea Ce ne/va place la corpul barbatilor dar poate va ajuta articolul urmator


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sex

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodiac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscop

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre balanta

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0