Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce cadouri poti face de Paste

Ce cadouri poti face de Paste
Ca de fiecare sarbatoare, o sa ne reunim din toae colturile tarii sau ale lumii pentru a petrece inca putin timp cu familia. Ne ducem la mama (sau la mama soacra) si o sa ne bucuram de rasfat, de cozonaci, de lacrimi provocate de prea multa dragoste, de prea plinul sufletesc. Si putem contribui si mai mult la aceasta atmosfera festiva daca aducem cadouri.


Cadoul este un gest prin care anuntam ca ne pasa, ca am anticipat revederea, ca ne-am gandit la persoana pe care o onoram. De aceea el trebuie sa vina sa-i implineasca acesteia o nevoie sau o dorinta.
Noi va ajutam in oricare dintre aceste situatii.
De exemplu, verisoara ta adolescenta vrea sa slabeasca. Se chinuie cu diete imposibile si nu a reusit deloc sa junga la rezultatu dorit. De ce sa nu-i oferi atunci inelele magice pentru slabit care maseaza anumite puncte reflexogene din degetele de la picioare, stimuland pierderea in greutate?
Sau poate bunica se plange de dureri pe care nici nu le mai localizeaza corect, de este in pragul unei depresii? Ofera-i bratara ionica ce mentine ionizarea intregului corp la un nivel optim.
Cat despre fratele tau care sta tot timpul la calculator, de nu-i mai poti dezlipi ochii din ecran, pentru el exista mai multe optiuni. In primul rand, purificatorul portabil de aer care, odata conectat la laptop sau la calculator, emite o cantitate mare de ioni negativi ce purifica aerul, indepartand substanteel toxice, inclusiv mirosurile, praful sau mucegaiul. Sau ce zici de centura de masaj pentru gat si umeri, Neck Massager, care elimina durerile de spate si te relaxeaza complet, prevenind efectele negative ale statului idnelungat pe scaun?
Nu uita ca toate produsele Fokus Life sunt acum reduse. Spor la cumparaturi (vei primi si un cadou surpriza) si sarbatori fericite!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadou

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre familie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reduceri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paste

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016