Iata o reteta de inghetata de capsune cu ingrediente BIO, foarte usoara si la indemana oricui!
Inghetata de capsune are un gust dulce acrisor si este foarte aromata. Iata care sunt ingredientele necesare pentru aceasta reteta:
- 400 gr capsune BIO;
- 200 gr frisca lichida;
- 300 gr lapte BIO;
- 130 gr zahar BIO;
- sucul de la o jumatate de lamaie.
Modalitate de preparare:
Se spala foarte bine capsunele, se curata de codite, apoi se stropesc cu putina zeama de lamaie. Intr-un blender se pun capsunele si zaharul si se mixeaza cateva minute pana se obtine o pasta fina. Acum se adauga in blender laptele si frisca lichida si se mixeaza din nou.
Inghetata de capsune se pune intr-o forma si se introduce in congelator.
Se serveste cu topping de ciocolata.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!