Carnea poate fi consumata sub diferite forme: fiarta, prajita, fripta, afumata, marinata.
Carnea de crap este recomandata mai ales celor care sufera de boli cardiace, ajuta la mentinerea unui nivel optim al glicemiei, intareste sistemul imunitar si protejeaza sistemul nervos. 100 gr crap proaspat romanesc contine 120 calorii.
Ingrediente pentru file de crap cu lamaie:
- 4 fileuri de crap proaspat;
- zeama de la o lamiae;
- ulei de masline;
- sare;
- 2 catei de usturoi;
- patrunjel.
Cum se pregateste fileul de crap?
Se iau fileurile si se sareaza pe ambele parti, apoi se adauga si patrunjelul. Se stropesc cu ulei de masline si cu zeama de lamiae; in acest sos se adauga si cei doi catei de usturoi taiati pe din doua. Se lasa fileurile la frigider, in acest sos, o ora.
Se pune la incins un gratar de teflon; cand s-a incins bine, se pun fileurile (se poate turna peste ele si sosul in care au stat). Se tin maximum 2 minute pe ambele parti. Daca sunt tinute prea mult, carnea se intareste.
Se poate servi la masa cu salata verde.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
