- 1 cana zahar;
- 3/4 cana apa;
- 1 lingura coaja rasa de portocala;
- 2 lingurite coaja rasa de lamaie;
- 1 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie verde;
- 1/3 cana suc de portocale;
- 3 linguri suc de lamaie;
- 2 linguri suc de lamaie verde;
- 4 cani capsune feliate.

Intr-o cratita amesteca zaharul, apa si cojile rase, lasa sa dea in clocot si apoi da focul la mic; lasa sa mai fiarba fara capac pentru 5-6 minute pana se face un sirop. Strecoara cat inca e cald, ca sa scapi de cojile de lamai, adauga sucul de lamaie si portocale lasa la racit.
Amesteca in blender jumatate din cantitatea de sirop si capsunele, apoi incorporeaza si restul de sirop.
Toarna inghetata cu capsune si lamai in forme si lasa la congelator peste noapte, amestecand de cateva ori. Se poate pastra pana la 3 luni.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
